Mediterrane keuken recepten en tips, koken met diabetes

Mediterrane keuken recepten en tips, koken met diabetes - S. de Clercq | Tiliboo-afrobeat.com

...rrane keuken recepten en tips, koken met diabetes (Paperback) ... Mediterraan dieet voor beginners. Met 8 tips, 3 recepten ... ... . Als er een keuken die uitgebalanceerd, gezond en vooral smakelijk is, dan is dat... Als er een keuken die uitgebalanceerd, gezond en vooral smakelijk is, dan is dat wel de mediterrane keuken. Want groenten, graanproducten, olijjfolie, noten, fruit, mager vlees en vis spelen er de hoofdrol in. dat met dergelijke ingredienten eindeloos te combineren valt, laat het kookboek 'Mediterane keuken, recepten en tips' zien. Dit is alweer het derde kookboek in de serie 'Koken met dia ... bol.com | Mediterrane keuken recepten en tips, koken met ... ... . Dit is alweer het derde kookboek in de serie 'Koken met diabetes'. Eerder zijn 'Mediterrane keuken' en 'Feestelijk Koken' verschenen met verrassende en heerlijke recepten die helemaal in de filosofie van de uitgever passen. Pronounce, editing life is een gespecialiseerde uitgeverij die zich volledig richt op diabetes. Mediterrane recepten // Mediterrane keuken // Mediterraans koken. Beter lere...

INFORMATIE

AUTEUR
S. de Clercq
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mediterrane keuken recepten en tips, koken met diabetes.pdf

OMSCHRIJVING

Als er een keuken die uitgebalanceerd, gezond en vooral smakelijk is, dan is dat wel de mediterrane keuken. Want groenten, graanproducten, olijjfolie, noten, fruit, mager vlees en vis spelen er de hoofdrol in. dat met dergelijke ingredienten eindeloos te combineren valt, laat het kookboek 'Mediterane keuken, recepten en tips' zien. Er staat uitgebreid in beschreven waar het mediterrane voedingspatroon uit bestaat en wat de positieve effecten van deze eetwijze zijn op diabetes. Dit is het eerste deel uit de serie'''Koken met diabetes''. In deze sere verschijnen verder 'Feestelijk koken'', 'Hollandse keuken'en 'Gezond koken'.

Wil je het boek lezen?Mediterrane keuken recepten en tips, koken met diabetes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. de Clercq. Lezen Mediterrane keuken recepten en tips, koken met diabetes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN