Het Lockheed-schandaal

Het Lockheed-schandaal - Gerard Aalders | Tiliboo-afrobeat.com

...kheed-affaire is een omkoopschandaal uit 1976, waarbij prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld, de echtgenoot van de Nederlandse koningin Juliana, begin jaren zestig 1,1 miljoen US-dollar aan steekpenningen ontving van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Lockheed ... Het Lockheed-schandaal | Gratis boeken downloaden in pdf ... ... .In 1974 verlangde Bernhard van Lockheed opnieuw een grote som geld, deze keer als Nederland over zou gaan tot de aankoop van de ... Het Lockheed-schandaal (Paperback). De Lockheed-affaire, die in 1975-1976 aan het licht kwam, bracht de regeringen van een aantal West-Europese landen,... Het Lockheed schandaal Omkoopschandalen, smeergeld & corruptie. Gerard Aalders. Productomschrijving. De Lockheed-affaire, die in 1975- ... Het Lockheed-schandaal ~ Gerard Aalders ... . De Lockheed-affaire, die in 1975-1976 aan het licht kwam, bracht de regeringen van een aantal West-Europese landen,... Het Lockheed schandaal Omkoopschandalen, smeergeld & corruptie. Gerard Aalders. Productomschrijving. De Lockheed-affaire, die in 1975-1976 aan het licht kwam, bracht de regeringen van een aantal West-Europese landen, Azië en het Midden-Oosten in de grootst mogelijke verlegenheid. `Lockheed sproot voort uit `Watergate, dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Aalders
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Lockheed-schandaal.pdf

OMSCHRIJVING

De Lockheed-affaire, die in 1975-1976 aan het licht kwam, bracht de regeringen van een aantal West-Europese landen, Azië en het Midden-Oosten in de grootst mogelijke verlegenheid. Corruptie, omkoping, smeergeld en mondiale wapenhandel, al die ingrediënten komen in dit boek uitgebreid aan de orde. Maar ook de duistere figuren die achter de schermen opereerden om de wapenhandel in de gehele wereld gaande te houden en zich bezighielden met de beïnvloeding en omkoping van nationaal bekende politici worden hier besproken.

Wil je het boek lezen?Het Lockheed-schandaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Aalders. Lezen Het Lockheed-schandaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN