Handboek Sponsoring en Fondsenwerving

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving - Hans van der Westen | Tiliboo-afrobeat.com

...k sponsoring en fondsenwerving Heruitgavee druk is een boek van Hans van der Westen uitgegeven bij Walburg Pers ... Sponsoring - Cultuur+Ondernemen ... . ISBN 9789057309144 Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een goed doel of een lokale instelling op het gebied van zorg of ... Handboek sponsoring en fondsenwerving - metadata.isbn.nl ... . Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een goed doel of een lokale instelling op het gebied van zorg of welzijn, ... Het compleet vernieuwde Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor nonprofit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om te starten met of veel meer te halen uit sponsor- en fondsenwerving. Het biedt iedereen, ongeacht achtergrond, opleiding en ervaring, houvast en praktische h...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van der Westen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Sponsoring en Fondsenwerving.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving is een boek van Hans van der Westen uitgegeven bij Walburg Pers B.V., Uitgeverij. ISBN 9789462492820 Het compleet vernieuwde Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor nonprofit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om te starten met of veel meer te halen uit sponsor- en fondsenwerving. Het biedt iedereen, ongeacht achtergrond, opleiding en ervaring, houvast en praktische handreikingen om extra geldstromen te ontwikkelen, structureel of voor grote eenmalige projecten. Hoe werft u donateurs, via crowdfunding en met klassieke instrumenten als direct mail? Hoe ontwikkelt u sponsorpartnerships met bedrijven? Hoe werft u grote giften van vermogende particulieren, vermogensfondsen of loterijen? Hoe werkt het met nalatenschappen en subsidies van diverse overheden? En hoe organiseert u succesvolle fondsenwervende evenementen en acties? Met veel actuele voorbeelden laten Hans van der Westen en Sofie Bienert zien hoe theorieën en methodes in de praktijk werken, mede dankzij de inbreng van vele ervaringsdeskundigen en specialisten. Zij gaan in op trends als de snelgroeiende wereld van online fondsenwerving, het veelbelovende werven van nalatenschappen en de veranderingen in de sponsormarkt. Daarnaast besteden de auteurs veel aandacht aan de interne voorbereiding en een stapsgewijze aanpak naar een wervingsplan dat werkt. En aan kosten en baten en fiscale, juridische en ethische aspecten. Zo is en blijft deze nieuwe editie hét complete handboek voor iedereen die wil starten met of zich wil verdiepen in sponsoring en fondsenwerving!

Wil je het boek lezen?Handboek Sponsoring en Fondsenwerving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van der Westen. Lezen Handboek Sponsoring en Fondsenwerving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN