Dineren met dictators. 26 tirannen en hun lievelingsgerecht

Dineren met dictators. 26 tirannen en hun lievelingsgerecht - Victoria Clark | Tiliboo-afrobeat.com

...n met dictators. 26 tirannen en hun lievelingsgerecht (Paperback) ... Niet zo smakelijk eten | De Volkskrant ... . Adolf Hitler vond duif heerlijk, Saddam Hoessein was als een kind zo blij met... {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000040491702","productCreator":{"creators":["Victoria Clark"],"crop":true ... 26 tirannen en hun lievelingsgerechtAdolf Hitler vond duif heerlijk, Saddam Hoessein was als een kind zo blij met gegrilde karper en Kim Jong-il hield enorm van haaienvinnensoep. Met dit krankzinnige kook- en geschiedenisboek tover je met het ... Dineren met dictators | Clark, Scott | 9789046819333 ... ... . Met dit krankzinnige kook- en geschiedenisboek tover je met het grootste gemak de favoriete gerechten van de 26 belangrijkste tirannen van de twintigste eeuw op tafel. Naast de recepten van de lievelingsgerechten ... Diner...

INFORMATIE

AUTEUR
Victoria Clark
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dineren met dictators. 26 tirannen en hun lievelingsgerecht.pdf

OMSCHRIJVING

Adolf Hitler vond duif heerlijk, Saddam Hoessein was als een kind zo blij met gegrilde karper en Kim Jong-il hield enorm van haaienvinnensoep. Met dit krankzinnige kook- en geschiedenisboek tover je met het grootste gemak de favoriete gerechten van de 26 belangrijkste tirannen van de twintigste eeuw op tafel. Naast de recepten van de lievelingsgerechten wordt van elke dictator een levensschets gegeven. Met Dineren voor dictators komen we van alles te weten over het comfort food en de eetgewoonten, de tafelmanieren en de spijsvertering van onder meer Stalin (kip met walnoten), Amin (geitenvlees), Mao (varkensbuik) en Castro (schildpannensoep). Lees, kook en huiver!

Wil je het boek lezen?Dineren met dictators. 26 tirannen en hun lievelingsgerecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victoria Clark. Lezen Dineren met dictators. 26 tirannen en hun lievelingsgerecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN