De shiva sutra

De shiva sutra - I.K. Taimni | Tiliboo-afrobeat.com

...sofie achter de Siva-Sutra is gebaseerd op het bestaan van een Allerhoogste Werkelijkheid die zich manifesteert als het gehele universum ... Siva Sutras - The Path To Awakening ... . Elke Monade vormt daarin een afzonderlijk centrum van bewustzijn en kracht en bezit in zichzelf in potentiële vorm in die Realiteit Universeel Bewustzijn en Kracht (Siva en Sakti). Los Shiva-sutras son una colección de setenta y siete aforismos que forman parte de los textos fundamentales de la tradición mística del Shivaísmo de Cachemira.Están atribuidos al sabio Vasugupta (siglo IX). [1] En letra devanagari del sánscrito se escribe शिवसूत्र; En la letr ... PDF The Shiva Sutras ... .Están atribuidos al sabio Vasugupta (siglo IX). [1] En letra devanagari del sánscrito se escribe शिवसूत्र; En la letra AITS (alfabeto internacional para transliteración del sánscrito) se escribe Śivasūtra The Shiva Sutras (IAST: Śivasūtrāṇi) or Māheśvara Sūtrāṇi are fourteen verses that organize the phonemes of Sanskrit as referred to in the Aṣṭādhyāyī of Pā...

INFORMATIE

AUTEUR
I.K. Taimni
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De shiva sutra.pdf

OMSCHRIJVING

Met extra: leeslint, uitvouwblad, index en verklarende woordenlijstAuteur: Dr. I.K. TaimniTitel: De Siva-Sutra - De hoogste werkelijkheid en hoe deze te realiseren272 bladzijden, incl. uitvouwblad en schema, twee leeslinten, GebondenISBN: 9789061750949De Siva-Sutra behoort tot de school van het Kashmir Saivisme. De filosofie achter de Siva-Sutra is gebaseerd op het bestaan van een Allerhoogste Werkelijkheid die zich manifesteert als het gehele universum. Elke Monade vormt daarin een afzonderlijk centrum van bewustzijn en kracht en bezit in zichzelf in potentiële vorm in die Realiteit Universeel Bewustzijn en Kracht (Siva en Sakti). De drie afdelingen in dit boek behandelen de ontvouwing van Bewustzijn, gezien vanuit goddelijk Bewustzijn (Siva), goddelijke Kracht (Sakti) en de Monade (Anu).''Steeds meer spiritueel ingestelde intelligente mensen over de gehele wereld keren zich af van de orthodoxe ideeën over religie en filosofie. Hun aandacht richt zich op de realisatie van een Allerhoogste Werkelijkheid, verborgen in het hart van ieder mens, het uiteindelijke doel van iedere geestelijke inspanning en zelfdiscipline. Wat is de aard van deze Werkelijkheid, hoe kun je die realiseren, en wat is de aard van het werk dat die Grote Wezens verrichten die hierin geslaagd zijn en die blijvend in die Werkelijkheid gevestigd zijn? Dit zijn enkelek van de vragen die van groot belang moeten zijn voor alle ernstige bestudeerders van de occulte wetenschap en voor hen die op weg zijn op het pad van praktisch occultisme.''(Uit de Inleiding door I.K. Taimni)

Wil je het boek lezen?De shiva sutra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.K. Taimni. Lezen De shiva sutra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN