De laatste rituelen

De laatste rituelen - Hannah Kent | Tiliboo-afrobeat.com

...ralische Hannah Kent heeft met 'De laatste rituelen' een pracht van een boek geschreven ... PDF De laatste rituelen - beeld.boekboek.nl ... . Onbegrijpelijk dat niet meer mensen dit boek gelezen hebben. Het verhaal, dat trouwens op een ware gebeurtenis gebaseerd is, speelt zich af in het IJsland van begin 19e eeuw. Het verhaal "De laatste rituelen" van de Australische schrijfster Hannah Kent is gebaseerd op een ware gebeurtenis, die zich in de jaren 1828 en 1829 afspeelde op IJsland. In maart 1828 werden op de hoeve Illugastadir op IJsland twee mannen vermoord. Natan ... Boogsy e-book prijsvergelijker - De laatste rituelen ... ... . In maart 1828 werden op de hoeve Illugastadir op IJsland twee mannen vermoord. Natan Ketilsson en Pétur Jónsson werden met messteken en slagen van een hamer omgebracht. De laatste rituelen. Noord-IJsland, 1829. Agnes Magnúsdóttir wordt schuldig bevonden aan de moord op twee mannen. Ze wordt in afwachting van haar executie ondergebracht op de boerderij van Jón Jónsson e...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannah Kent
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De laatste rituelen.pdf

OMSCHRIJVING

Noord-IJsland, 1829. Agnes Magnúsdóttir wordt schuldig bevonden aan de moord op twee mannen. Ze wordt in afwachting van haar executie ondergebracht op de boerderij van Jón Jónsson en zijn gezin. De familie is geschokt dat zij een moordenaar in hun midden moet dulden en vermijdt elk contact. De enige die met haar praat is Tóti, een jonge priester die aangewezen is om Agnes te bekeren voor haar dood. Naarmate het jaar vordert en het harde leven hen dwingt samen te werken,went de familie langzaam aan haar aanwezigheid, en op een koude winternacht begint Agnes fluisterend haar verhaal.De laatste rituelen is gebaseerd op een ware gebeurtenis. Hannah Kent beschrijft in kristalhelder proza het harde leven in IJsland, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor het overweldigende landschap.

Wil je het boek lezen?De laatste rituelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannah Kent. Lezen De laatste rituelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN