De kracht van kleur

De kracht van kleur - Jean-Paul Van Boxtel | Tiliboo-afrobeat.com

...mogelijkheden om de kracht van de kleur die bij je past te benutten in je leven ... Kleuren en hun betekenissen | Mens en Samenleving: Diversen ... . Elke kleur heeft in de numerologie een cijfer. Het volgende overzicht is het meeste gebruikt. Natuurlijk ontbreken er kleuren. Er zijn veel van dit soort overzichten en deze gebruik ik nu. Rood = 1. Oranje = 2. Geel = 3. Groen = 4. Blauw = 5. De kracht van kleur bekennen. We zijn ons dus niet altijd bewust van de verbluffende kracht van kleur om ons te voeden, te ondersteunen en op te beuren. Maar wanneer je een kleur kiest, kies je zélf wat je op dat moment wezenlijk ... De kracht van kleur - Meander ... . Maar wanneer je een kleur kiest, kies je zélf wat je op dat moment wezenlijk nodig hebt. De kracht van kleuren Kleuren hebben zowel positieve als negatieve eigenschappen en ze krijgen een bepaalde waarde naarmate hun plaats en gebruik. Om de gewenste stemming van een bepaald gedrag te creëren kunnen kleuren worden gebruikt. Denk maar eens aan een reclame...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Paul Van Boxtel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van kleur.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek start met de drie primaire kleuren om kennis te maken met het samenstellen van kleur. Gaandeweg het boek komen de andere kleuren ook aan bod. De fraaie sfeerfoto's dienen als uitgangspunt bij het tot stand komen van een kleurenpalet. De toepassingen ter ondersteuning van de kleurtheorie worden in de vorm van een aantal creatieve projecten beschreven. De kracht van kleur is rijkelijk geïllustreerd; de vele prachtige foto's zijn gemaakt door de auteur Jean-Paul van Boxtel. Het boek is bestemd voor docenten en studenten en kunstenaars van elk niveau.

Wil je het boek lezen?De kracht van kleur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Paul Van Boxtel. Lezen De kracht van kleur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN