Vice versa

Vice versa - F. Bakker | Tiliboo-afrobeat.com

...rsa' en en 'vice versa' zijn allebei goed ... Reisbureau Vice Versa :: Onze reizen ... . 'Vice versa' betekent letterlijk 'nadat de beurt is omgedraaid'. Deze Latijnse uitdrukking, die je uitspreekt als 'vie-zuh vèr-zaa', heeft grofweg drie betekenissen: 'omgekeerd', '(heen) en terug' en 'over en weer'. 1) bijwoord: heen en terug (toon de herkomst via de etymologiebank) (2) Omgekeerd (3) vice versa bijwoordUitspraak: [visə'vɛrza] (hee... "Vice Versa is: Afspreken waar je naar toe gaat en daar naar toe gaan waar je hebt afgesproken. Niks meer, niks minder." Tonnie van den ... Vice versa - definition of vice versa by The Free Dictionary ... . Niks meer, niks minder." Tonnie van den Boogaard, oprichter Lees meer "Vice Versa is een beetje mijn thuis. Ik ben hier 25 jaar geleden gekomen. 's Morgens op gespr...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Bakker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vice versa.pdf

OMSCHRIJVING

Vice versa is een schriftelijke leergang Fransetaalverwerving voor Nederlandstaligen op gevorderd niveau. In dit boek ligt het accent op vertalen, maar niet als doel op zich: het vertalen is vooral een middel ter vergroting van de gehele taalvaardigheid. Vice versa is ingedeeld in twaalf thematische dossiers, waarin steeds twee Franse en twee Nederlandse vertaalteksten worden aangeboden op twee verschillende niveaus. De teksten zijn authentiek en komen uit gevarieerde bronnen. Verder bevat het boek 'vrije' schrijfopdrachten en oefeningen die andere vaardigheden dan het vertalen op de voorgrond stellen. Vice versa is een eigentijdse leergang die flexibel is in het onderwijs. Het speelt in op nieuwe ontwikkelingen zoals zelfstandig leren. Bij alle oefeningen zijn dan ook verwijzingen opgenomen naar de meest gebruikte grammatica's en andere hulpbronnen. Bij dit boek hoort een cd-rom met extra oefeningen. Een docentenhandleiding is op aanvraag beschikbaar.

Wil je het boek lezen?Vice versa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Bakker. Lezen Vice versa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN