Papadag!

Papadag! - Sibylle Rieckhoff | Tiliboo-afrobeat.com

...g is een hippe, grootsteedse serie, vol humor ... Papadag - Seizoen 1 - NPO Start ... . De serie volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa's een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Papadag is een humoristische dramaserie bij de AVROTROS. De serie gaat over een groepje vaders die elkaar elke donderdag zien bij de zandbak in het park. De papa s hebben eigenlijk niets gemeen maa ... Papadag is zó 2017: hoe de term onbedoeld van betekenis ... ... . De papa s hebben eigenlijk niets gemeen maar ze bouwen toch een vriendschap bij de zandbak op. In de serie zien we eigenlijk alle verschillende soorten vaders en alle leuke en minder leuke kanten die het vaderschap met zich meebrengt voorbij ... Papadag is een hippe, grootsteedse,...

INFORMATIE

AUTEUR
Sibylle Rieckhoff
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Papadag!.pdf

OMSCHRIJVING

Er is iets ergs gebeurd: papa woont niet meer bij Mark en mama. Mark is heel verdrietig, want ze horen toch allemaal bij elkaar. Mark denkt dat het zijn schuld is, dat papa is weggegaan. Maar mama legt uit hoe het echt in elkaar zit. En dan heeft Mark en vrede mee.Een verhaal dat kinderen kan helpen een scheiding te begrijpen.

Wil je het boek lezen?Papadag! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sibylle Rieckhoff. Lezen Papadag! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN