Olympus Pockets - De ware vrijheid

Olympus Pockets - De ware vrijheid - Luc Panhuysen | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Olympus Pockets - De ware vrijheid ... De ware vrijheid - Luc Panhuysen - (ISBN: 9789046707098 ... ... . Het credo van Familie de Witt had kunnen zijn: "als je wilt dat het goed gebeurd dan moet je het zelf doen". Natuurlijk betaal je dan ook zelf de prijs wanneer het alsnog fout gaat. Ik heb eerst "Rampjaar 1672" gelezen van dezelfde auteur en daarna "De ware vrijheid". Geschreven bij Olympus Pockets - De ware vrijheid. Het credo van Familie de Witt had kunnen zijn: "als je wilt dat het goed gebeurd dan moet je het zelf doen". Natuurlijk betaal je dan ook zelf de pri ... De ware vrijheid | Panhuysen | 9789046702673 | Boom ... ... . Natuurlijk betaal je dan ook zelf de prijs wanneer het alsnog fout gaat. Ik heb eerst "Rampjaar 1672" gelezen van dezelfde auteur en daarna "De ware vrijheid". Olympus Pockets - De ware vrijheid is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Olympus Pocket...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Panhuysen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Olympus Pockets - De ware vrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Johan de Witt (1625-1672) en zijn broer Cornelis (1623-1672) zijn van grote betekenis geweest voor de Nederlandse Republiek. Bijna twintig jaar lang stond Johan aan het roer van de Republiek. Zijn broer Cornelis zette met de spectaculaire overwinning op de Engelsen een van de meest gedurfde maritieme operaties uit de vaderlandse geschiedenis op zijn naam. De broers hadden het gevoel in een bijzondere tijd te leven. Johan en Cornelis werden de belichaming van een land dat werd bestuurd door burgers en dat zich volledig toelegde op het voeren van handel en het vergaren van welvaart. Samen groeiden zij uit tot de leidsmannen van de 'Ware Vrijheid': een staat die vrij moest zijn van de grillen van de prinsen van Oranje.Op basis van deels nog nooit gebruikt bronnenmateriaal schetst Luc Panhuysen het leven en werk van Johan en Cornelis de Witt. De Ware Vrijheid is het aangrijpende verhaal over twee bevlogen staatslieden uit het hoogtepunt van de Gouden Eeuw.Luc Panhuysen (1962) studeerde geschiedenis. Hij was onder meer werkzaam als journalist bij Het Parool en De Groene Amsterdammer. Eerder publiceerde hij minibiografie├źn over Jean-Jacques Rousseau en Lord Byron.

Wil je het boek lezen?Olympus Pockets - De ware vrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Panhuysen. Lezen Olympus Pockets - De ware vrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN