Nederlands op niveau

Nederlands op niveau - Berna de Boer | Tiliboo-afrobeat.com

...tel 'Nederlands op niveau' vanaf € 42.95 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Nederlands voorgaande edities ... Coutinho.nl | Nederlands in gang | Berna de Boer ... . havo vmbo vwo. Lesbrieven Taalvoutjes ... Bekijk de eerder verschenen lesbrieven, gesorteerd op vmbo- en havo/vwo-niveau. Ook voor je lessen over literatuur verschijnen regelmatig lesbrieven. Bekijk de lesbrieven Liefde voor taal. Wij houden van taal. Als je je teksten op dit niveau schrijft, weet je dat het grootste deel van de bevolking ze kan lezen en begrijpen. En dat je tegelijkertijd de essentie van je boodschap kan behouden. Je kunt Algemene Voorwaarden prima op B1-niveau schrijven, maar A1 of ... Coutinho.nl | Nederlands op niveau | Berna de Boer ... . En dat je tegelijkertijd de essentie van je boodschap kan behouden. Je kunt Algemene Voorwaarden prima op B1-niveau schrijven, maar A1 of A2 is niet mogelijk. A1 A2 B1 B2 C1 C2; 'Nederlands op niveau' is een totaalmethode NT2 voor hoogopgeleiden, die de basisvaardigheden van het Nederlands al beheersen. Het boek is opgebouwd rond acht t...

INFORMATIE

AUTEUR
Berna de Boer
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands op niveau.pdf

OMSCHRIJVING

'Nederlands op niveau' is een totaalmethode NT2 voor hoogopgeleiden, die de basisvaardigheden van het Nederlands al beheersen. Het boek is opgebouwd rond acht thema's, waarbinnen alle taalvaardigheden aan bod komen: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Er is apart aandacht voor uitbreiding van de woordenschat en de grammatica.De methode richt zich bij alle onderdelen op de toepassing, op het gebruik van de taal in de Nederlandse samenleving. Er wordt daarom gebruikgemaakt van originele bronnen, zoals internetteksten, krantenartikelen, literatuurfragmenten en audiovisueel materiaal uit tv-programma's (op bijgeleverde dvd). Bij het boek hoort ook een website met daarop aanvullende grammaticale oefeningen, luisterteksten en een docentenhandleiding met toetsen. 'Nederlands op niveau' is als methode NT2 geschreven voor hoogopgeleiden zoals uitwisselingsstudenten en expats, maar is ook geschikt voor actieve, zelfstandige leerders van het Nederlands in het buitenland. Deze methode bouwt voort op 'Nederlands in actie', maar beide titels kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. In termen van het Europees Referentiekader wordt gewerkt van niveau B1 naar B2. Daarmee biedt het voldoende kennis en vaardigheden om te slagen voor het Staatsexamen NT2-II.

Wil je het boek lezen?Nederlands op niveau in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berna de Boer. Lezen Nederlands op niveau Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN