Kwaliteit verbeteren in de zorg

Kwaliteit verbeteren in de zorg - Jonas Rubrech | Tiliboo-afrobeat.com

...de verbetertrajecten van Zorg voor Beter is er veel ervaring opgedaan met kwaliteitsverbetering van de zorg ... Studystore | Kwaliteit verbeteren in de zorg, met ... ... . Bij dit thema staat een overzicht van de belangrijkste methoden om als zorgmedewerker, als team of als hele organisatie te werken aan kwaliteitsverbetering in de zorg. Kwaliteit verbeteren in de zorg is geschreven voor verpleegkundestudenten in het hoger onderwijs. Door de goede aansluiting op de zorgpraktijk kan dit boek ook voor zorgprofessionals van grote waarde zijn. Je wordt uitgedaagd om actief, kritisch en constructief werk te maken van kwaliteit. Er wordt hard gewerk ... Zorg voor ouderen in verpleeghuizen verbeteren ... ... . Je wordt uitgedaagd om actief, kritisch en constructief werk te maken van kwaliteit. Er wordt hard gewerkt in de ouderenzorg en medewerkers zijn zeer gemotiveerd. Het verbeteren van de kwaliteit van de ouderenzorg gaat echter langzaam. Instellingen zijn onvoldoende gericht op het steeds verbeteren van de zorg in de praktijk, blijkt uit het pas verschenen onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Cliënten in...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonas Rubrech
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kwaliteit verbeteren in de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Kwaliteit verbeteren in de zorg is een praktisch handboek voor (toekomstige) zorgverleners. Het helpt je de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om concrete verbeteringen in de praktijk door te voeren. Na een inleiding en een theoretisch kader in het eerste deel, wordt in deel twee stapsgewijs beschreven hoe je van een knelpunt tot een geïmplementeerde verbetering komt. Deel drie vormt een naslagwerk van hulpmiddelen en vaardigheden die je tijdens een verbeterproject kunt inzetten, zoals samenwerken, communiceren en diverse analysemethoden.Kwaliteit verbeteren in de zorg is geschreven voor verpleegkundestudenten in het hoger onderwijs. Door de goede aansluiting op de zorgpraktijk kan dit boek ook voor zorgprofessionals van grote waarde zijn. Je wordt uitgedaagd om actief, kritisch en constructief werk te maken van kwaliteit.Deze tweede editie is geactualiseerd en sluit volledig aan bij de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast is er meer aandacht voor mechanismen van verandering, borging en verbeterkracht.'Laat dit boek een bron en inspiratie zijn voor verpleegkundigen om hun vak nog beter te kunnen uitoefenen. Voor de toch al hoog aangeschreven kwaliteit van zorg in ons land draagt dit boek bij aan de verdere verbetering hiervan.' - Henk Bakker, Voorzitter Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN)Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Je vindt daar opdrachten, oefenvragen en praktische hulpmiddelen die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen. Jonas Rubrech is adviseur en medeoprichter van Zorgverbeteraars. Hij leidt, met een mensgerichte en pragmatische insteek, veranderprojecten binnen zorginstellingen.Georgiana Stuyling de Lange is gezondheidszorgpsycholoog en werkzaam als hoofdbehandelaar binnen de forensische transculturele psychiatrie.

Wil je het boek lezen?Kwaliteit verbeteren in de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonas Rubrech. Lezen Kwaliteit verbeteren in de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN