Ik verzin dit niet

Ik verzin dit niet - Sylvia Witteman | Tiliboo-afrobeat.com

... verzin dit niet' beschrijft de columniste de beslommeringen van haar gezinsleven op treffende wijze, beeldend omschreven en met gigantisch veel humor ... Ik verzin dit niet | Boeken ... . Er wordt vooral verteld over haar belevenissen in een chique buitenwijk in Washington, waar ze naartoe is verhuisd met haar gezin. Ik verzin dit niet. 4,605 likes · 116 talking about this. Illustraties bij de ondraaglijke zinloosheid van het bestaan. En mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gebruik maken van de zichttermijn van 365 dagen om je product te retourneren. Volg ons. Vragen? We h ... Ging de slager op de hoek dood? Nee, en ik zweer dat ik ... ... . En mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gebruik maken van de zichttermijn van 365 dagen om je product te retourneren. Volg ons. Vragen? We helpen je graag. Bel naar +31 (0)85 303 27 66 (ma t/m vr 9.00 - 17.00) e-mail naar [email protected] of gebruik het contactformulier. Klantenservice. Bestellen; Betalen; Bezorging ... Nee, en ik zweer dat ik dit niet verzin: hij ging 'gen...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Witteman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik verzin dit niet.pdf

OMSCHRIJVING

Bent u onlangs halsoverkop verhuisd naar een véél te zonnige Amerikaanse buitenwijk? Waar de poezen blauwe plaknagels dragen maar het verboden is een alligator aan een brandblusser vast te ketenen? Waar uw reistandenborstelontsmetter 99 procent van de ziektekiemen onschadelijk maakt, en uw kinderen in pindavrije schoolbussen rondrijden? Waar u van pure agitatie in de supermarkt een doos negerzoenen kapotknijpt? Vast niet. Gelukkig kunt u in dit boek lezen hoe het moet!

Wil je het boek lezen?Ik verzin dit niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Witteman. Lezen Ik verzin dit niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN