Handboek taalbeleid secundair onderwijs

Handboek taalbeleid secundair onderwijs - Nora Bogaert | Tiliboo-afrobeat.com

...k taalbeleid secundair onderwijs 1e druk is een boek van Nora Bogaert uitgegeven bij Uitgeverij Acco ... Taalbeleid | www.onderwijscentrumbrussel.be ... . ISBN 9789033480751 Hoe werk je aan taalbeleid in het secundair onderwijs? Het is een vraag die veel leerkrachten en directies zich stellen. Als nascholer en materiaalontwikkelaar timmert ze al jaren aan de weg van het taalonderwijs en taalbeleid in het Vlaams secundair onderwijs. KRIS VAN DEN BRANDEN is professor taalkunde aan de KU Leuven. Hij is directeur van het Centrum voor Taal en Onderwijs, en auteur van het Handboek taalbeleid bas ... Studystore | Handboek taalbeleid secundair onderwijs ... ... . Hij is directeur van het Centrum voor Taal en Onderwijs, en auteur van het Handboek taalbeleid basisonderwijs (Acco, 2010). Handboek Taalbeleid Secundair Onderwijs. Deze website bevat aanvullende info op het Handboek Taalbeleid Secundair Onderwijs (Acco, 2011). Voor meer complete info over alle facetten van een taalbeleid op een secundaire school verwijzen wij dan ook graag...

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Bogaert
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek taalbeleid secundair onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek taalbeleid secundair onderwijs 1e druk is een boek van Nora Bogaert uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033480751 Hoe werk je aan taalbeleid in het secundair onderwijs? Het is een vraag die veel leerkrachten en directies zich stellen. In dit boek wordt alle belangrijke informatie over taalbeleid op de secundaire school bij mekaar gebracht. Hoe kan je de taalontwikkeling van leerlingen in de verschillende studierichtingen stimuleren? Hoe omgaan met taal in alle vakken? Hoe taalcompetenties opvolgen en evalueren? Hoe schrijf je een taalbeleidsplan? En hoe werk je met een team dat taalbeleid uit?In dit boek worden deze vragen beantwoord, en ge llustreerd met talrijke voorbeelden uit de schoolen klaspraktijk. De voorbeelden komen uit de verschillende graden van het secundair onderwijs, en zowel uit ASO, TSO, BSO als KSO. Dit boek is daarom een absolute aanrader voor leerkrachten en directies, studenten en docenten van de lerarenopleiding en schoolbegeleiders.Over de auteurs:Nora Bogaert is wetenschappelijk medewerker van het Centrum voor Taal en Onderwijs van de K.U.Leuven. Als nascholer en materiaalontwikkelaar timmert ze al jaren aan de weg van het taalonderwijs en taalbeleid in het Vlaams secundair onderwijs.Kris Van den Branden is professor taalkunde aan de K.U.Leuven. Hij is directeur van het Centrum voor Taal en Onderwijs, en auteur van het Handboek taalbeleid basisonderwijs (Acco, 2010).

Wil je het boek lezen?Handboek taalbeleid secundair onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Bogaert. Lezen Handboek taalbeleid secundair onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN