Handboek NEN 7510

Handboek NEN 7510 - Cees van der Wens | Tiliboo-afrobeat.com

...ek NEN 7510 Een uitgebreide toelichting op de implementatie van NEN 7510 resp NEN 7511; voorzien van talloze voorbeelden en modellen, klaar om direct toe te passen ... NEN 7510 certificering - Advies - Informatiebeveiliging ... ... . Nota bene Om volledig gebruik van dit handboek te kunnen maken (met name de modellen en voorbeelden in de bijla- Dit handboek is geschreven om zorginstellingen, gemeenten en toeleveranciers te helpen bij het inrichten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een zorgspecifiek managementsysteem voor informatie-beveiliging volgens de norm NEN 7510-1:2017. In dit boek vindt u uitleg, voorbeelden en valkuilen met betrekking tot het voldoen aan alle eisen van deze norm, en aan alle eisen van de ... Webtool NEN 7510 O ... Handboek NEN 7510 door Cees van der Wens (Boek ... ... . In dit boek vindt u uitleg, voorbeelden en valkuilen met betrekking tot het voldoen aan alle eisen van deze norm, en aan alle eisen van de ... Webtool NEN 7510 Om de normen eenvoudig te kunnen lezen en doorzoeken, is er een overzichtelijk online platform ontwikkeld: www.webtoolnen7510.nl. Op deze website zijn de norm...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees van der Wens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek NEN 7510.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handboek is geschreven om zorginstellingen, gemeenten en toeleveranciers te helpen bij het inrichten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een zorgspecifiek managementsysteem voor informatie-beveiliging volgens de norm NEN 7510-1:2017. In dit boek vindt u uitleg, voorbeelden en valkuilen met betrekking tot het voldoen aan alle eisen van deze norm, en aan alle eisen van de NEN 7512 en NEN 7513.Tegelijkertijd is dit handboek ook bedoeld om ondersteuning te bieden aan auditoren die bij een organisatie moeten onderzoeken of het zorgspecifiek managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen voldoet en doeltreffend is geïmplementeerd. Dit boek biedt de auditor informatie over alle na te leven eisen, wijst de auditor op veel voorkomende tekortkomingen en bevat specifieke aanwijzingen voor het uitvoeren van audits.De uitleg in dit handboek houdt voortdurend rekening met de mogelijkheid dat het managementsysteem voor informatiebeveiliging gecertificeerd moet worden. Speciaal voor dit doel is in dit boek een hoofdstuk opgenomen over de specifieke spelregels en het verloop van een certificatie-audit.

Wil je het boek lezen?Handboek NEN 7510 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees van der Wens. Lezen Handboek NEN 7510 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN