Gespreid Bedje Of Spijkerbed

Gespreid Bedje Of Spijkerbed - Jacqueline Van Zwol | Tiliboo-afrobeat.com

...d bedje of spijkerbed? De titel van het boek komt uit een interview dat ik vorig jaar had met iemand ... Symbioose | Adviespraktijk voor familiebedrijven en ... ... . Ik vroeg hoe het was dat anderen opvolging een gespreid bedje noemen. 'Gespreid bed? Spijkerbed zul je bedoelen' was zijn reactie. Uit ons onderzoek blijkt dat hij niet de enige is die zo denkt. Gespreid bedje of spijkerbed. In familiebedrijven is doorgaans te weinig aandacht voor het opvolgingsproces. De buitenwereld denkt vaak dat opvolgers in... De buitenwereld denkt vaak dat opvolgers in een ges ... Managementboek.nl: de beste boekensite - en meer - voor ... ... . De buitenwereld denkt vaak dat opvolgers in... De buitenwereld denkt vaak dat opvolgers in een gespreid bedje komen, maar even zo vaak lijkt het proces meer op een spijkerbed. In dit boek laten experts en opvolgers zien hoe dat komt en hoe de belangrijke stappen in het proces kunnen verlopen: eerst het bedrijf in, verv...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacqueline Van Zwol
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gespreid Bedje Of Spijkerbed.pdf

OMSCHRIJVING

In familiebedrijven is doorgaans veel te doen over de opvolging. De nieuwe generatie heeft zelden het gevoel dat ze in een gespreid bedje terechtkomt. In dit boek laten experts en opvolgers zien hoe dat komt en wat belangrijke stappen in het proces zijn: eerst het bedrijf in, en vervolgens naar een leidinggevende positie, maar ook de stap naar overname van het eigendom.Welke problemen en twijfels duiken op, en hoe kunnen opvolgers de uitdagingen aanpakken? Wat doen ze als ze een zak geld krijgen aangeboden? Acht portretten van verschillende opvolgers laten zien dat zij elk een uniek verhaal hebben, in hun eigen bedrijf met hun eigen familie. Deze acht portretten laten zien dat het opvolgingsproces soms een spijkerbed blijkt. Een door de auteurs breed opgezet onderzoek onder opvolgers ondersteunt de verhalen met feiten en cijfers.

Wil je het boek lezen?Gespreid Bedje Of Spijkerbed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacqueline Van Zwol. Lezen Gespreid Bedje Of Spijkerbed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN