EDGAR CAYCE ALS GENEZER

EDGAR CAYCE ALS GENEZER - Macgarey | Tiliboo-afrobeat.com

...CAYCE ALS GENEZER Edgar Cayce, Amerikaans helderziende en medium, leefde van 1887 tot 1945 ... genezer | Soledad Morena ... . Hij werd beroemd door zijn medische diagnoses. In een hypnotische slaap verrichte bij genezingen, stelde hij perfecte diagnoses, schreef bij de juiste geneeswijzen voor en genas hij ziekten bij mensen die hij nooit had ontmoet. EDGAR CAYCE ALS GENEZER (eBook) EDGAR CAYCE ALS GENEZER is een geweldig boek. We raden u aan het boek van EDGAR CAYCE ALS GENEZER PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur EDGAR CAYCE ALS GENEZER. EDGAR CAYCE ALS GENEZ ... EDGAR CAYCE ALS GENEZER PDF Boek ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur EDGAR CAYCE ALS GENEZER. EDGAR CAYCE ALS GENEZEREdgar Cayce, Amerikaans helderziende en medium, leefde van 1887 tot 1945. Bestel eenvoudig online: Edgar Cayce als genezer door William A. Mccarey (Paperback 1989 Zevenster 83 pagina's) ISBN 9789050640343-1 Edgar Cayce als genezer | ISBN 97890202521...

INFORMATIE

AUTEUR
Macgarey
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
EDGAR CAYCE ALS GENEZER.pdf

OMSCHRIJVING

EDGAR CAYCE ALS GENEZEREdgar Cayce, Amerikaans helderziende en medium, leefde van 1887 tot 1945. Hij werd beroemd door zijn medische diagnoses. In een hypnotische slaap verrichte bij genezingen, stelde hij perfecte diagnoses, schreef bij de juiste geneeswijzen voor en genas hij ziekten bij mensen die hij nooit had ontmoet. Toen hij overleed, liet Cayce een schat aan informatie na. William McGarey is arts. Hij werkt al ruim dertig jaar op klinisch niveau met het materiaal van Edgar Cayce. Uitgebreid heeft bij Cayces opvattingen kunnen bestuderen over de manier waarop ons lichaam functioneert, hoe we ziek worden en wat ons in staat stelt te genezen. Dit boek pretendeert niet een allesomvattende studie te zijn van het werk van de 'profeet in trance'. McGarey besteed wel veel aandacht aan het werk van Cayce. Na een uiteenzetting van de begrippen, de aard van de mens en het wezen van genezing, bespreekt hij de procedures en ideeën voor genezing van het lichaam. Hij behandelt de functie van de verschillende lichaamsdelen en organen, die de zetel zijn van aandoeningen. Het boek besluit met een samenvatting van het materiaal dat wordt aangereikt.

Wil je het boek lezen?EDGAR CAYCE ALS GENEZER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Macgarey. Lezen EDGAR CAYCE ALS GENEZER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN