Door de ogen van de hond

Door de ogen van de hond - Jos Oosting | Tiliboo-afrobeat.com

...ogen van de hond Is een rijk geïllustreerd boek boordevol nuttige tips en informatie met een flinke doses humor ... Door de ogen van de hond | Boek.be ... . Het leest makkelijk weg. Eigenlijk zou iedere hondenbezitter, zowel beginnend als gevorderd, dit boek eerst eens moeten lezen. We herkenen en begrijpen de gedragingen en signalen van onze hond nu veel beter. Door de ogen van de hond is een duidelijk en leerzaam boek. Het maakt het voor iedereen duidelijk waarom een hond doet zoals hij doet. En wat je kan doen om je relatie met je hond te verbeteren. Er staan mooie en duidelijke foto's bij met humor. ... Google introduceert Dog View: Japan door de ogen van de ... ... . En wat je kan doen om je relatie met je hond te verbeteren. Er staan mooie en duidelijke foto's bij met humor. Voor iedereen een aanrader om te lezen en de taal van de hond beter te leren begrijpen. Hopeanddreams Tip: kijk zelf door de ogen van je hond. Wil je zelf kunnen ervaren wat jouw hond ziet? Dan kun je de app Chromatic Vision Simulator gratis downloaden voor de iPhone of Android. Deze app laat door de camera...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Oosting
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Door de ogen van de hond.pdf

OMSCHRIJVING

Wat vinden de lezers van dit boek:“ Het enige boek over hondengedrag dat je ooit nodig zult hebben!”“ Geschikt voor amateurs, liefhebbers én professionals.”“ Ik had nooit gedacht dat ik dit gedrag van mijn hond zo snel af zou kunnen leren.”“ Dit is geen boek over hondengedrag, dit is een naslagwerk!”“ Een professioneel boek, geschikt gemaakt voor de gemiddelde hondenbezitter.”“ Een aanrader voor iedere hondenliefhebber, ook voor hen die geen problemen hebben.”“ Prachtige foto’s en helder geschreven, maar ik heb bij het lezen ook vaak gelachen!”Los hinderlijke gedragsproblemen op, zoals:Trekken aan de riem, niet alleen kunnen zijn, onzekerheid, uitvallen, opspringen, onzindelijkheid, agressie, vuurwerkangst, overdreven waken, najagen van fietsers en joggers, bang voor vreemde mensen en nog heel veel meer!“Door de ogen van de hond” beschrijft op duidelijke en doeltreffende wijze hoe je door professionele gedragstherapie een perfecte samenwerking met je hond kunt krijgen. Het uitgangspunt hierbij is dat je leert begrijpen waarom je hond bepaald gedrag laat zien. We kijken naar wat hem drijft en wat hij wil bereiken. We kijken ernaar “Door de ogen van de hond”. In vijf delen leer je alles over hondentaal, trainingstechnieken en het oplossen van specifiek probleemgedrag.Hierbij staat de packleadermethode steeds centraal, zodat je zonder straf of dwang perfect kunt samen werken met je hond of op eenvoudige en snelle wijze vrijwel alle problemen met je hond overwint.Maar ook voor hondenliefhebbers met honden zonder ongewenst gedrag is dit boek een regelrechte aanrader. Het leert je als een professional naar je hond te kijken en hem te begrijpen.Daarnaast leer je hoe je jouw hond optimaal kunt motiveren, zodat hij ongewenst gedrag achterwege laat. Niet omdat dat moet, maar omdat hij het zelf wil. Het gevolg is een hond die graag voor je wil werken en in jou als baas zijn absolute held en voorbeeld ziet.Een perfecte samenwerking dus!Jos Oosting werkt onder de naam Honden-coach.nl jaarlijks met honderden honden die probleemgedrag vertonen. Hij is gespecialiseerd in problemen rond agressie, dominantie en angst, en kenner bij uitstek van de hondentaal. Hij wordt regelmatig gevraagd om workshops te geven met als onderwerpen: uitvallen, hondentaal, angst en onzekerheid en wandelen met je hond. Zijn methodiek “De packleadermethode” gaat uit van een optimale samenwerking tussen baas en hond, zonder straf of dwang. Hij werkt samen met diverse internationaal gerenommeerde hondengedragstherapeuten.

Wil je het boek lezen?Door de ogen van de hond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Oosting. Lezen Door de ogen van de hond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN