Dialogisch begeleiden, werken met de dialoog

Dialogisch begeleiden, werken met de dialoog - none | Tiliboo-afrobeat.com

... hand van praktijkvoorbeelden wordt ingegaan op het werken met en vragen rond de dialoog ... Interview met Prof. Dr. Rens van Loon: "Dialogisch ... ... . Dialogisch begeleiden is in de eerste plaats een praktijkboek. Het is bestemd voor iedereen die in de gezondheidszorg, het onderwijs, de dienstverlening en het bedrijfsleven met de dialoog werkt. dialogisch begeleiden, werken met de dialoog Jan hein Mooren, dick Kleinlugtenbelt en Thieu dollevoet (redactie) G De Graaff - Mooren Dialoog.qxp_2017 24-10-17 15:43 Pagina 3 Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt ingegaan op ... Leerweg Dialoog - dialoog als levenshouding en vaardigheid ... .qxp_2017 24-10-17 15:43 Pagina 3 Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt ingegaan op het werken met en vragen rond de dialoog. Dialogisch begeleiden is in de eerste plaats een praktijkboek. Het is bestemd voor iedereen die in de gezondheidszorg, het onderwijs, de dienstverlening en het bedrijfsleven met de dialoog werkt. Gemeente Tilburg - dialoog aangaan met bezwaarmakers. De gemeente Tilburg wil meer dialogisch te werk gaan in haar contac...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dialogisch begeleiden, werken met de dialoog.pdf

OMSCHRIJVING

Bij het begrip dialoog denken we aan goede en waardevolle gesprekken. Het schudt een verlangen wakker. Het gaat om betekenisvolle gesprekken, waarin actief naar elkaar geluisterd wordt, begrip voor elkaar ontstaat, openhartig gesproken wordt, je kwetsbaar kunt zijn, verschillende standpunten schuren en onderzocht worden en waar nieuwe inzichten kunnen ontstaan. De dialoog is een specifieke vorm van communiceren die een belofte inhoudt en steeds opnieuw een opgave is. Dit boek gaat over dialogisch begeleiden vanuit verschillende werkvelden, zoals het moreel beraad, de opleidingspraktijk voor leraren, het organisatieadvieswerk, de filosofische praktijk en de zelfkonfrontatiemethode (ZKM). Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt ingegaan op het werken met en vragen rond de dialoog. Dialogisch begeleiden is in de eerste plaats een praktijkboek. Het is bestemd voor iedereen die in de gezondheidszorg, het onderwijs, de dienstverlening en het bedrijfsleven met de dialoog werkt.

Wil je het boek lezen?Dialogisch begeleiden, werken met de dialoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Dialogisch begeleiden, werken met de dialoog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN