De lotgevallen van een pionier

De lotgevallen van een pionier - Patrick White | Tiliboo-afrobeat.com

...gevallen van een pionier (Hardcover). De ontdekking van Australië schetst het dramatische leven van een familie pioniers aan het einde van de ... Palmen in de sneeuw - Luz Gabás | Boekendeler | Palm ... ... ... Patrick White, die in 1990 overleed, is de enige Australiër die ooit de Nobelprijs ontving. Hij kreeg die voor 'een episch en psychologisch verhalende kunst die een nieuw continent geïntroduceerd heeft in de literatuur', en dat is precies hoe ook De Lotgevallen Van Een Pionier in woorden gevat kan worden. De lotgevallen van een pionier. De lotgevallen van een pionier schetst het dramatische leven van een familie pioniers aan het einde van de n ... bol.com | De grillige lotgevallen van een stoompionier ... ... . De lotgevallen van een pionier. De lotgevallen van een pionier schetst het dramatische leven van een familie pioniers aan het einde van de negentiende eeuw. Stan Parker erft een afgelegen stuk wildernis in het zuidoosten van Australië en probeert daar met veel moeite een bestaan op te bouwen m...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick White
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De lotgevallen van een pionier.pdf

OMSCHRIJVING

De ontdekking van Australië schetst het dramatische leven van een familie pioniers aan het einde van de negentiende eeuw. Stan Parker erft een afgelegen stuk wildernis in het zuidoosten van Australië en probeert daar met veel moeite een bestaan op te bouwen met zijn vrouw Amy. De lezer wordt meegezogen in hun dramatische belevenissen: van bosbranden, droogte en overstromingen tot de bouw van een huis, het ontginnen van land en geboorte en verlies van kinderen. De ontdekking van Australië is de vierde roman van Patrick White. Het zorgde voor zijn internationale doorbraak, het boek is in 15 talen uitgegeven. Deze klassieker verschijnt nu voor het eerst in een Nederlandse vertaling.

Wil je het boek lezen?De lotgevallen van een pionier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick White. Lezen De lotgevallen van een pionier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN