Belediging en bedreiging van politiemensen

Belediging en bedreiging van politiemensen - Jan NaeyÉ | Tiliboo-afrobeat.com

...tudie bevat een uitsnede van het eerder gepubliceerde rapport over agressie en geweld tegen politiemensen ... Beledigen van een ambtenaar in functie ... . Ingezoomd wordt op twee uitingen van verbale agressie waarmee politiemensen veelvuldig worden geconfronteerd: belediging en bedreiging. Meer in detail wordt belicht wie de beledigers en bedreigers zijn en waarvan zij zich zoal bedienen. Koop Belediging en bedreiging van politiemensen. van Grijsen, C. met ISBN 9789035244160. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Belediging en bedreiging van p ... Belediging en bedreiging van politiemensen ... . met ISBN 9789035244160. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Belediging en bedreiging van politiemensen' door Jan Naeyé, Marloes Bakker, C. Grijsen - Onze prijs: €37,98 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen T1 - Belediging en bedreiging van politiemensen. AU - Naeye, J. PY - 2009. Y1 - 2009. M3 - Book. SN - 9789035244160. T3 - Politieweten...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan NaeyÉ
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Belediging en bedreiging van politiemensen.pdf

OMSCHRIJVING

Deze studie bevat een uitsnede van het eerder gepubliceerde rapport over agressie en geweld tegen politiemensen. Ingezoomd wordt op twee uitingen van verbale agressie waarmee politiemensen veelvuldig worden geconfronteerd: belediging en bedreiging. Meer in detail wordt belicht wie de beledigers en bedreigers zijn en waarvan zij zich zoal bedienen. Zo blijken beledigingen en bedreigingen, anders dan vaak wordt gedacht, veel meer op de persoon van de agent (en ook diens familie of gezin) dan op de functionaris gericht te zijn. De rechter houdt daarmee rekening door niet langer het verweer te accepteren dat agenten een dikke huid moeten hebben. In de studie wordt ook de recente rechtspraak besproken en wordt uiteengezet in welke gevallen belediging en bedreiging strafbaar zijn en welke straffen worden opgelegd. Daarmee wordt een actuele bijdrage geleverd aan de vigerende politiek-maatschappelijke discussie over de strafrechtelijke reactie op geweldsuitingen jegens de politie. Net als in vorige rapporten wordt het geheel geïllustreerd met tal van sprekende praktijkvoorbeelden, waardoor een indringend beeld wordt geschetst van de beledigingen en bedreigingen waarmee politiemensen te maken hebben.

Wil je het boek lezen?Belediging en bedreiging van politiemensen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan NaeyÉ. Lezen Belediging en bedreiging van politiemensen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN