Wie was mijn kind ?

Wie was mijn kind ? - Carol Bowman | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Wie Was Mijn Kind?. Een boek dat je in één adem uitleest ... Wat heeft mijn kind? | Ouders Online ... . Een boek dat eigenlijk iedere ouder en elke opa en oma moeten lezen. Je weet niet wat je mist en dan bedoel ik heel expliciet de opmerkingen van kinderen, die tot 10 jaar praktisch allemaal bijzonder paranormaal zijn. Wie was mijn kind? Als het lichaam sterft, overleeft de ziel. Ieder van ons heeft wel eens een droom, een herinnering of een ervaring die niet anders dan uit een vorig leven afkomstig kan zijn. Ook kinderen ervaren dat. In eik kinderlichaam huist een oude zie ... WieWasWie ... . Ook kinderen ervaren dat. In eik kinderlichaam huist een oude ziel, een ziel die is gereïncarneerd. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bowman , Carol . [ isbn 9789022983584 ] 2418 - Wie Was Mijn Kind ? ( Ervaringen uit vorige levens kunnen het gedrag van kinderen beïnvloeden en zelfs de oorzaak van ziekte zijn . ) Als het lichaam sterft, overleeft de ziel. Ieder van ons heeft wel een...

INFORMATIE

AUTEUR
Carol Bowman
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Wie was mijn kind ?.pdf

OMSCHRIJVING

CAROL BOWMANWie was mijn kind?Als het lichaam sterft, overleeft de ziel.Ieder van ons heeft wel eens een droom, een herinnering of een ervaring die niet anders dan uit een vorig leven afkomstig kan zijn.Ook kinderen ervaren dat.In eik kinderlichaam huist een oude ziel, een ziel die is gereïncarneerd.Dat ontdekte ook de auteur toen haar vierjarige zoontje Chase opeens een onverklaarbare angst voor harde geluiden begon te ontwikkelen.Zijn ouders wisten zich met zijn plotseling fobische gedrag geen raad.Totdat een bevriende therapeut het kind onder hypnose bracht en Chase tot in detail begon te vertellen over zijn vorige leven als soldaat in de Amerikaanse Burgeroorlog.Opnieuw beleefde hij de bulderende kanonnen en het geweervuur, opnieuw sneuvelde hij... Maar toen Chase bijkwam uit de hypnose, was hij van zijn angst verlost.Verrast en geïnspireerd door deze effectieve en helende therapie besloot Carol Bowman, psychotherapeut, onderzoek te gaan doen naar de herinneringen aan vorige levens van andere kinderen.Als haar zoontje genezen kon worden, zouden andere kinderen ook baat kunnen hebben bij therapie.De resultaten van haar onderzoek waren verbazingwekkend: op basis van tientallen gesprekken met ouders en hun vaak zeer jonge kinderen ontdekte zij een patroon.Gebeurtenissen in vorige levens bepalen vaak het gedrag van kinderen en kunnen zelfs de oorzaak van bepaalde ziekten zijn.Bovendien ontdekte zij dat jonge kinderen heel vaak spontaan - zonder hypnose - spreken over een vorig leven.Daarvoor biedt zij ouders praktisch advies: hoe kun je zo'n herinnering van je kind herkennen, hoe kun je daar het beste op reageren en hoe kun je de ervaring van je kind zo benaderen dat de herinnering een geruststellend en helend effect heeft.In dit boek beschrijft Carol Bowman hoe zij van wanhopige moeder een specialist werd op het gebied van vorige levens van kinderen.

Wil je het boek lezen?Wie was mijn kind ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carol Bowman. Lezen Wie was mijn kind ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN