Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie

Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie - Hans Oudshoorn | Tiliboo-afrobeat.com

...mmies - Beleggen voor Dummies 4e editie (Paperback) ... Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie ... ... . Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet... Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet nieuwe editie van 'Beleggen voor Dummies' vind je up-to-date informatie om je hierbij te helpen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod. Met beh Geschreven bij Voor Dummies - Beleggen vo ... Download PDF Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie ... . Met beh Geschreven bij Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie Voor diegenen die een gedegen, overzichtelijke introductie in de wereld van het beleggen zoeken, is dit boek absoluut een aanrader. Een goede opbouw van de hoofdstukken, begrijpelijk geschreven en met een realistische blik waarbij de beginnende belegger met de benen op de grond gehouden wordt. Geschreven bij Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e edit...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Oudshoorn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie.pdf

OMSCHRIJVING

Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet nieuwe editie van 'Beleggen voor Dummies' vind je up-to-date informatie om je hierbij te helpen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod. Met behulp van het beleggingsplan leer je hoe je je geld kunt laten groeien. Met de waardevolle strategieën en tips om de juiste keuzes te maken, heb je alles wat je nodig hebt voor succes op de beurs!Hans Oudshoorn is hoofddocent aan de Alex Academy, het opleidingsinstituut van de online effec- tenbank. Hij levert geregeld bijdragen over beleggen aan verschillende media. Peter Siks is beleggerstrainer bij Binck. In die functie weet hij als geen ander wat de valkuilen voor (beginnende) beleggers zijn.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Oudshoorn. Lezen Voor Dummies - Beleggen voor Dummies 4e editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN