Volledig CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto

Volledig CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto - Verjo redactie groep | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij ANWB in Groningen: jouw autorijlessen voordelig en op maat Hoog slagingspercentage In eigen tempo of een snelcursus Met examengarantie Gratis CBR toets en examens bij een rijles pakket v ... Rijschool Delft 🤓 WOW! Spoed Driver Goedkope Rijles in 2020 ... ... Wordt nooit 75, of: de lijdensweg van een bejaarde ... ... en bij ANWB in Groningen: jouw autorijlessen voordelig en op maat Hoog slagingspercentage In eigen tempo of een snelcursus Met examengarantie Gratis CBR toets en examens bij een rijles pakket v.a. 20 lessen. Slaag je de eerste keer niet betalen wij jouw herexamen. ... We respecteren volledig als u cookies wilt weigeren, maar om t...

INFORMATIE

AUTEUR
Verjo redactie groep
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Volledig CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto.pdf

OMSCHRIJVING

Het meest uitgebreide auto pakket: Wegwijzer in het verkeer personenauto theorie en praktijk met ruim 270 vragen, 1000 online examentrainingsvragen en de gratis Verjo Bordentrainer app.In dit actuele 256 pagina’s tellende boek staat alle theorie die je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen personenauto in het verkeer. Ook de praktijk komt ruimschoots aan bod. In het boek wegwijzer in het verkeer auto leggen wij de verkeerstheorie uit in 29 hoofdstukken in begrijpelijke taal ondersteund met zorgvuldig uitgezochte (3D) tekeningen en foto’s. In de hoofdstukken is er veel aandacht voor verkeersregels, gedragsregels, verkeerstekens, en gebruik van de auto. Alle hoofdstukken worden afgesloten met een aantal studievragen (totaal ruim 270) over de behandelde lesstof. Met de losse antwoorden set kun je die makkelijk nakijken. Ook zit er in het boek eenbijlage met zowel de betekenis als de verkeersinzichtelijke betekenis van de verkeersborden. Met behulp van steunkleuren is duidelijk onderscheid gemaakt tussen de hoofdregels en samenvattingen. Bij dit pakket ontvang je ook voor 1000 credits oefenvragen van LeerHetVerkeer. Met deze online vragen heb je altijd beschikking over de nieuwste vragen die door het CBR op het examen behandeld worden. Je kunt gebruik maken van oefenexamens, bordentraining en thematrainingen. In dit boek zijn QR-codes ingevoegd die u kunt scannen met uw smartphone. U wordt dan doorgestuurd naar onze website met een animatie die de betreffende tekst bij de QR-code ondersteunt. Het is heel eenvoudig in gebruik en geschikt voor PC, Mac, tablet en smartphone!!! Je kunt de resultaten altijd inzien en krijgt motivaties en een studieadvies bij de beantwoorde vragen.Naast de online oefenvragen kun je ook onze gratis Verjo ”Bordentrainer” App downloaden in de Apple iTunes store of de Goolgle Play Store. Je kunt hier de borden met hun betekenis bestuderen en examentrainingen met betrekking tot de verkeersbordenborden in spelvorm oefenen.Tevens biedt Verjo dè uitgever op het gebied van rijbewijsboeken examentrainingen aan in de vorm van een boek.

Wil je het boek lezen?Volledig CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verjo redactie groep. Lezen Volledig CBR -theorie-examen rijbewijspakket auto Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN