Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal

Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

... naar de gebarentaal zoals die zich in Nederland in de afgelopen 150 jaar ontwikkeld heeft, vormde de basis voor dit Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal ... - Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal ... ... .Er verscheen niet eerder in boekvorm een zo uitgebreid woordenboek met gestandaardiseerde gebaren voor volwassenen. Het Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal is samengesteld onder hoofdredactie van Trude Schermer en Corline Koolhof, beiden verbonden aan het Nederlands Gebarencentrum. * Vertaalindex met Nederlandse trefwoorden * Bijlage met illustraties van topografische naamgebaren en gebaren voor getallen Onderzoek naar de gebarentaal zoals die ... Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal van ... ... . * Vertaalindex met Nederlandse trefwoorden * Bijlage met illustraties van topografische naamgebaren en gebaren voor getallen Onderzoek naar de gebarentaal zoals die zich in Nederland in de afgelopen 150 jaar ontwikkeld heeft, vormde de basis voor dit Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal.Er verscheen niet eerder in boekvor...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal.pdf

OMSCHRIJVING

Zeg het met een gebaar!Zeg het met een gebaar!Ruim 3.000 illustraties van gestandaardiseerde basisgebaren uit de Nederlandse Gebarentaal met voorbeeldzinnen en grammaticale informatie.Dit is het eerste uitgebreide standaardgebarenwoordenboek. Onmisbaar voor iedereen die de Nederlandse Gebarentaal (NGT) gebruikt: dove en slechthorende volwassenen, studenten, docenten en tolken NGT, ouders van dove kinderen en professionals. Gebarentalen zijn niet universeel, elke dovengemeenschap kent zijn eigen taal.Zoals elke taal kent de Nederlandse Gebarentaal variatie. Sinds 1999 is er gewerkt aan de standaardisatie van de NGT. Onderzoek naar de gebarentaal zoals die zich in Nederland in de afgelopen 150 jaar ontwikkeld heeft, vormde de basis voor dit Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal.Er verscheen niet eerder in boekvorm een zo uitgebreid woordenboek met gestandaardiseerde gebaren voor volwassenen.Het Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal is samengesteld onder hoofdredactie van Trude Schermer en Corline Koolhof, beiden verbonden aan het Nederlands Gebarencentrum.* Vertaalindex met Nederlandse trefwoorden* Bijlage met illustraties van topografische naamgebaren en gebaren voor getallen* Uitgebreide inleiding met informatie over de Nederlandse Gebarentaal en een beknopte grammatica* Samenstelling: het Nederlands Gebarencentrum (www.gebarencentrum.nl)* Films van de nieuwste gebaren zijn te vinden op www.gebarencentrum.nl * Inhoud: 3.000 illustraties van standaardgebaren* Bladzijden: 560 (gebonden, harde kaft)

Wil je het boek lezen?Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Van Dale Basiswoordenboek Nederlandse Gebarentaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN