Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren

Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren - Frank Koorneef | Tiliboo-afrobeat.com

...chreven bij Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren ... Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren - Datema Amsterdam ... . Veel praktische en nuttige informatie. Schitterende foto's om bij weg te dromen. Grappige anekdotes. Leuk om te gebruiken ter voorbereiding van een tocht en heerlijk om door te bladeren in de wintermaanden wanneer de zomer maar niet wil komen. Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren werd in 2010 voor het eerst gepresenteerd aan het publiek op 'Boot Holland' in Leeuwarden. Tegelijkertijd kwam ook Vaarwijzer Noord-Duits ... Frank Koorneef ... . Tegelijkertijd kwam ook Vaarwijzer Noord-Duitse binnenwateren uit, van schrijfcollega's Bernhard Munneke en René Vleut. In 2012 verscheen de tweede druk van Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren. Vaarwijzer Nederlandse Binnenwateren. Het ideale boek voor watersport op de binnenwateren. Nergens ter wereld vind je zo'n fijnmazig en gevarieerd netwerk van binnenwateren als in Nederland. Je kunt varend door alle provincies trekken, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Koorneef
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren.pdf

OMSCHRIJVING

''Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren'' is een onmisbare vaargids voor iedereen die Nederland via het water wil ontdekken. De derde druk is geheel herzien en uitgebreid met vele vaargebieden.Met behulp van deze herziene en uitgebreide editie van de Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren - een van de meest succesvolle Hollandia Vaarwijzers - navigeert de lezer moeiteloos door de vele mogelijkheden om door Nederland te varen: zowel over weidse meren en drukke rivieren als via beschutte kanalen en slootjes. Behalve een groot aantal foto's en kaarten vindt men in deze gids tips voor het voorbereiden van een tocht. Bovendien is er een uitgebreid hoofdstuk over de staandemastroute - voor hen die met een hoge mast door de lage landen willen varen. Met nieuwe vaargebieden, actueel beeldmateriaal en een vernieuwde vormgeving is de Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren onmisbaar voor iedere schipper!

Wil je het boek lezen?Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Koorneef. Lezen Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN