Psychologie en sociologie

Psychologie en sociologie - Ella Wijsman | Tiliboo-afrobeat.com

...gie en sociologie 7e druk is een boek van Ella Wijsman uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B ... Psychologie - Wikipedia ... .V.. ISBN 9789001875633 Gedrag van Mensen Gedrag van mensen staat centraal in het boek Psychologie en Sociologie. Het is een ideaal leerboek én naslagwerk voor deze vakken. Psychologie en Sociologie bestaat uit vijftien hoofdstukken die alle relevante begrippen uit de twee wetenschappen aanreiken. Alle hoofdstukken kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet in de lessen. Door de vele voorbeelden, verhalen en illustraties is de theorie makkelijk te begrijpen. ... Psychologie & Sociologie Ella Wijsman - StudeerSnel ... . Door de vele voorbeelden, verhalen en illustraties is de theorie makkelijk te begrijpen. Met het programma HBO Toegepaste Psychologie en Sociologie verdiep je je in de psychologie van mensen en groepen. Bekijk het programma op ncoi.nl. Psychologie, Sociologie en 9789043036047. Isbn: 9789043036047 psychologie, sociologie en dit artikel bestel je voordelig 2e hands op studystore.nl in goe...

INFORMATIE

AUTEUR
Ella Wijsman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychologie en sociologie.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologie en sociologie 7e druk is een boek van Ella Wijsman uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001875633 Gedrag van MensenGedrag van mensen staat centraal in het boek Psychologie en Sociologie. Het is een ideaal leerboek én naslagwerk voor deze vakken. Het boek wordt vooral gewaardeerd om de toegankelijke taal en de heldere definities. Er zijn dan ook al meer dan 40.000 exemplaren van dit succesvolle boek verkocht. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.De zesde druk is geheel herzien en flink geactualiseerd. Het sociologiedeel is geheel herschreven. De sociale geschiedenis van de 20e eeuw krijgt veel aandacht bij de voorbeelden. Belangrijke recente ontwikkelingen zijn beschreven, zoals Het Nieuwe Werken, het Populisme, de Nieuwe Media op het internet.Elk hoofdstuk kan los van andere gelezen worden, is een zelfstandige en overzichtelijke eenheid. Tussenvragen en opdrachten activeren het leren. Ieder hoofdstuk heeft een goed leesbare samenvatting. Door verhalen en illustraties komen de begrippen dichtbij, worden ze invoelbaar. Het boek leent zich dan ook goed voor zelfstudie.Psychologie en Sociologie bestaat uit drie delen: psychologie, sociale psychologie en sociologie. Een full color, hardgebonden, boeiend en krachtig boek over het gedrag van mensen.

Wil je het boek lezen?Psychologie en sociologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ella Wijsman. Lezen Psychologie en sociologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN