Patty Brard De Naakte Waarheid

Patty Brard De Naakte Waarheid - Pieter Ploeg | Tiliboo-afrobeat.com

...ard heeft met haar Naakte waarheid een heerlijk boek afgeleverd ... Boek Van De Waarheid - Vinden.nl ... . Het is het oure no-nonsens leven van de Nederlandse diva. Ze neemt nooit een blad voor haar mond. Ook niet in het boek. Alles komt aan de orde: Luv'', de blootreportage in playboy, het huwelijk met Ron Brandsteder, ide vreemdging. Patty Brard De Naakte Waarheid van Pieter Ploeg kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789058602220. Patty Brard De Naakte Waarheid.pdf PUBLICEER DATUM december 2 ... Patty Brard aan de slag voor NTR - Televizier.nl ... . Patty Brard De Naakte Waarheid.pdf PUBLICEER DATUM december 2003 SCHRIJVER Pieter Ploeg ISBN 9789058602220. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Uitgeteld. De zinnen zijn altijd puntgaaf. De woorden kloppen, ze staan op de juiste plek en ze zijn nooit saai of voorspelbaar. Pieter Ploeg - Patty Brard De Naakte Waarheid BC/Mpl Patty Brard. De naakte waarheid Pieter Ploeg Patty Brard is een vrouw van uitersten. Ze zit met prinse...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Ploeg
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Patty Brard De Naakte Waarheid.pdf

OMSCHRIJVING

Patty Brard is een vrouw van uitersten. Ze zit met prinses Caroline van Monaco aan de rand van het zwembad in Zuid-Frankrijk, woont in een van de duurste wijken van Los Angeles, krijgt van haar man een Ferrari Mondial op haar verjaardag. En leeft ook jarenlang als bijstandsmoeder op een flatje. Patty is recht voor z'n raap, neemt nooit een blad voor de mond. Ze zegt wat ze vindt en ze weet wat ze zegt. Ook in dit boek, waarin ze haar opmerkelijke levensverhaal vertelt.Journalist Pieter Ploeg kent Patty brard sinds ze deel uitmaakt van Luv'. Hij volgt haar carrière op de voet en maakte hoogte- en dieptepunten van de diva van zeer nabij mee. Pieter Ploeg heeft jarenlange ervaring als dagbladjournalist en maakt in 1989 de overstap naar tv. Ploeg is als eindredacteur en later als uitvoerend producent inhoudelijk verantwoordelijk voor zeer uiteenlopende tv-programma's. Daarnaast schrijft hij voor diverse bladen.

Wil je het boek lezen?Patty Brard De Naakte Waarheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Ploeg. Lezen Patty Brard De Naakte Waarheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN