Onder een koperen hemel

Onder een koperen hemel - Stefan Hertmans | Tiliboo-afrobeat.com

...en koperen hemel is wat de vorm en leesbaarheid betreft een toegankelijke dichtbundel, maar dat geldt zeker niet voor de inhoud ... Onder een koperen hemel - Stefan Hertmans - (ISBN ... ... . De bundel kent ruim drie bladzijden met 'Aantekeningen'. Daarin staat in welke tijdschriften de gedichten in eerste instantie gepubliceerd zijn; de gedichten zijn onder de noemer van het tijdschrift geplaatst. Onder een koperen hemel is een meeslepende bundel waarin veel registers en toonhoogtes worden bespeeld. De gedichten zweven tussen twee polen - vormbewuste verleiding en scherp poëtisch bewustzijn. Ze ademen tijdloosheid en actu ... Stefan Hertmans - Onder een koperen hemel - MEANDER ... . De gedichten zweven tussen twee polen - vormbewuste verleiding en scherp poëtisch bewustzijn. Ze ademen tijdloosheid en actualiteit. De koperen hemel kan ook de hemel van het Middenoosten zijn en dat duidt op hitte, die een ik verbrandt 'van kop tot teen', 'mijn hui...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Hertmans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onder een koperen hemel.pdf

OMSCHRIJVING

Onder een koperen hemel is een meeslepende bundel waarin veel registers en toonhoogtes worden bespeeld. De gedichten zweven tussen twee polen – vormbewuste verleiding en scherp poëtisch bewustzijn. Ze ademen tijdloosheid en actualiteit. Stefan Hertmans heeft een unieke, intieme stem, die klinkt in zijn onbeschroomde keuze voor schoonheid in troebele tijden.

Wil je het boek lezen?Onder een koperen hemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Hertmans. Lezen Onder een koperen hemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN