Mechanische beademing op de intensive care

Mechanische beademing op de intensive care - Hans Ter Haar | Tiliboo-afrobeat.com

...tige beademing met een beademingsmachine kan levensreddend zijn ... Mechanische beademing op de intensive care | Reinders ... ... . Met de beademing kunnen we zuurstof in het lichaam brengen en koolzuurgas uit het lichaam verwijderen. Patiënten worden beademd als ze dit niet meer (voldoende) zelf kunnen of als dit hun teveel kracht kost. Veel patiënten op de intensive care worden kunstmatig beademd. Mechanische beademing op de intensive care 1e druk is een boek van Hans Ter Haar uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036815895 Dit boek biedt een volledig en evidence ba ... Mechanische beademing - Venticare ... . ISBN 9789036815895 Dit boek biedt een volledig en evidence based overzicht van alle facetten van mechanische beademing. Dit boek biedt een volledig en evidence based overzicht van alle facetten van mechanische beademing. Het biedt de zorgprofessional inzicht in de verschillende beademingsvormen en leert ook hoe ze optimaal kunnen worden toegepast, welke invloed ze uitoefenen op de longen en de rest van het lichaam en wat de gevolg...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Ter Haar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mechanische beademing op de intensive care.pdf

OMSCHRIJVING

Mechanische beademing op de intensive care 1e druk is een boek van Hans Ter Haar uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036815895 Dit boek biedt een volledig en evidence based overzicht van alle facetten van mechanische beademing. Het biedt de zorgprofessional inzicht in de verschillende beademingsvormen en leert ook hoe ze optimaal kunnen worden toegepast, welke invloed ze uitoefenen op de longen en de rest van het lichaam en wat de gevolgen hier van kunnen zijn. Mechanische beademing behandelt onder meer anatomie, fysiologie, pathofysiologie, respiratoire insufficiëntie, beademingsvormen, curves en loops, het instellen van de beademingsmachine, beademingsstrategieën en technieken, complicaties en andere gevolgen, capnografie en ontwennen van beademing. Het boek gaat waar nodig diep op de materie in met inzichten uit de meest recente studies. Mede dankzij de vele afbeeldingen is het zeer leesbaar en toegankelijk. Dit naslagwerk is onmisbaar bij het interpreteren van onder andere beademingsparameters als druk, volume, flow en CO2 met de bijbehorende curves. Ook biedt het hulp bij het plaatsen van begrippen als shunting en dode ruimte binnen de context van ziekte en mechanische beademing.Dit boek is een must voor iedereen die met mechanische beademing werkt, van IC-verpleegkundigen (in opleiding), ventilation practitioners (in opleiding), tot artsen in opleiding en vele andere professionals die met mechanische beademing werken.Hans ter Haar is werkzaam als IC-verpleegkundige en ventilation practitioner in Isala Zwolle.

Wil je het boek lezen?Mechanische beademing op de intensive care in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Ter Haar. Lezen Mechanische beademing op de intensive care Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN