Je kunt me nog meer vertellen!

Je kunt me nog meer vertellen! - Roderik Bender | Tiliboo-afrobeat.com

...t me nog meer vertellen (Hardcover). Thea Beckman (23 juli 1923 - 5 mei 2004) wilde als kind graag schrijfster worden of ontdekkingsreiziger ... Marc Lapre - Je kunt me nog wel meer vertellen (Officiele ... ... . Dan is Je kunt me nog meer vertellen! een boek voor u. In dit boek beleeft hoofdpersoon Erik allerlei avonturen in zijn nieuwe baan. Op een speelse manier maakt u kennis met de belangrijkste principes van communicatie en krijgt u handvatten aangereikt om uw eigen communicatie te verbeteren. In Je kunt me nog meer vertellen! volgen we Erik, die een nieuwe baan heeft en in zijn nieuwe bedrijf tegen allerlei, ongetwijfeld herkenb ... Studystore | Je kunt me nog meer vertellen, Roderik Bender ... ... . In Je kunt me nog meer vertellen! volgen we Erik, die een nieuwe baan heeft en in zijn nieuwe bedrijf tegen allerlei, ongetwijfeld herkenbare communicatieproblemen aanloopt. Op een speelse manier laten de auteurs je zo kennismaken met de belangrijkste communicatieprincipes en krijg je handvatten aangereikt om je eigen manier van communiceren te verbeteren. In ...

INFORMATIE

AUTEUR
Roderik Bender
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Je kunt me nog meer vertellen!.pdf

OMSCHRIJVING

Communiceren, het lijkt zo gemakkelijk. We doen het immers iedere dag. Maar hoe vaak merkt u niet dat uw boodschap niet goed overkomt? En hoe vaak begrijpt u de ander niet omdat u aan zijn halve woord niet genoeg hebt? Misverstanden zijn dan zo geboren. Herkent u dit? Dan is Je kunt me nog meer vertellen! een boek voor u. In dit boek beleeft hoofdpersoon Erik allerlei avonturen in zijn nieuwe baan. Op een speelse manier maakt u kennis met de belangrijkste principes van communicatie en krijgt u handvatten aangereikt om uw eigen communicatie te verbeteren.Roderik Bender is arbeids-en organisatiepsycholoog en als trainer/coach zelfstandig gevestigd te Amsterdam. Hij geeft training en supervisie aan trainers en coaches en begeleidt mensen individueel op het gebied van spanningsvraagstukken en loopbaanmanagement.Nicole Timmermans studeerde klinische psychologie en is sinds 1995 werkzaam bij Schouten & Nelissen. Als senior trainer/adviseur houdt zij zich bezig met diverse vragen op het brede vlak van communicatie. Haar specialisme is het opzetten en vormgeven van ingewikkelde en omvangrijke opleidingstrajecten voor klanten.Anne Wesseling is schrijver en journalist, studeerde wijsbegeerte en is sinds 1991 zelfstandig ondernemer. Ze publiceert onder meer over managementvraagstukken en communicatie en daarnaast redigeerde ze verschillende verhalenbundels.

Wil je het boek lezen?Je kunt me nog meer vertellen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roderik Bender. Lezen Je kunt me nog meer vertellen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN