Inzicht in de OR Praktijkboek 2017

Inzicht in de OR Praktijkboek 2017 - J. Janssens Boer | Tiliboo-afrobeat.com

...op Inzicht in de OR, hét startpunt voor de ondernemingsraad ... Sociaalweb - Meer inzicht in de financiële gevolgen van ... ... . Voor effectief medezeggenschap en onderbouwd participeren in uw organisatie. De 31e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht). Inzicht in de OR online In het online platform Inzicht in ... Inzicht - 9 definities - Encyclo ... . Inzicht in de OR online In het online platform Inzicht in de OR is elk OR-thema helder beschreven en samengebracht. Met bijhorende wet- en regelgeving, quickscans, voorbeelddocumenten en jurisprudentie. Bovendien heeft u dankzij onze deskundige helpdesk als OR-lid binnen 48 uur gegarandeerd antwoord op uw WOR-vra...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Janssens Boer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inzicht in de OR Praktijkboek 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Inzicht in de OR Praktijkboek is al jaren dé praktische vraagbaak voor OR-leden en bestuurders en voor ieder ander die zich met medezeggenschapsvraagstukken bezighoudt.In deze editie aandacht voor actuele ontwikkelingen, zoals de verruiming per 1 oktober 2016 van het instemmingsrecht voor de ondernemingsraad rond pensioenen. Behalve heldere informatie over de consequenties van die wijziging vindt u in dit boek praktische tips voor de manier waarop de ondernemingsraad zijn rol kan invullen. Verder komen aan bod het instemmingsrecht rond de klokkenluidersregeling en de komende wijziging in de Wet op de ondernemingsraden over de rol van de OR rond 'topbeloningen'. Tot slot besteedt deze uitgave aandacht aan het vraagstuk rond de positie van de OR bij faillissement.

Wil je het boek lezen?Inzicht in de OR Praktijkboek 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Janssens Boer. Lezen Inzicht in de OR Praktijkboek 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN