In Australië

In Australië - Jeroen Vogel | Tiliboo-afrobeat.com

...Australië zijn strenge maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan ... Vervoer in Australië | Zo reis je het beste door Australië ... ... . Visums voor Australië kunnen in veel gevallen niet meer worden gebruikt, al gelden er enkele uitzonderingen. Lees op deze pagina welke invloed corona heeft op uw reisplannen en uw visum Australië. Australië (Engels: Australia), officieel het Gemenebest Australië (Engels: Commonwealth of Australia) is een land op het zuidelijk halfrond bestaande uit het Australische vasteland en een groot aantal eilanden in de Indische en Grote Oceaan, waarvan Tasmanië het grootste is. Australië ligt ten noordwesten van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van Indonesië, Oost-Timor en Papoea-Nieu ... Uluṟu - Wikipedia ... . Australië ligt ten noordwesten van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van Indonesië, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea. Australië is een groot land waar je meerdere klimaatzones vindt. Het grootste deel van Australië, het centru...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Vogel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In Australië.pdf

OMSCHRIJVING

Op de eerste dag van zijn jaar in Australië hoort Jeroen Vogel dat hij er ook nog een tweede jaar mag blijven, mits hij drie maanden boerderijwerk verricht. Zo gezegd, zo gedaan. En zodoende verblijft hij, niet bepaald tegen z'n zin, twee jaar lang in The Land Down Under – het land daaronder. Tijdens zijn trektocht door het roestrode landschap komt hij in aanraking met kleurrijke karakters, werkt als pompoenenplukker (succesvol) en koeienmelker (stukken minder succesvol), stuit op de problematische verstandhouding tussen de verschillende bevolkingsgroepen, treft zijn auto – twee dagen voordat hij aan een roadtrip zou beginnen – uitgebrand aan, ploegt door de Tasmaanse sneeuw en werkt kortstondig aan zijn nieuwe "carrière' in de irrigatie-industrie. Maar bovenal wordt hij verliefd op het prachtige land dat Australië heet.''In Australië'' is een heerlijk reisverhaal dat met veel vaart, humor en scherpe observaties een treffend beeld schetst van een land dat zo herkenbaar is en tegelijkertijd zo ontzettend uniek.

Wil je het boek lezen?In Australië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Vogel. Lezen In Australië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN