Fiep Westendorp

Fiep Westendorp - Annie M.G. Schmidt | Tiliboo-afrobeat.com

...Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations - Johannes Vermeerplein 5 - 1071 DV - Amsterdam - [email protected] ... bol.com | Fiep in 100 woorden, Fiep Westendorp ... ... .nl - 020-4714637 Sophia Maria (Fiep) Westendorp (Zaltbommel, 17 december 1916 - Amsterdam, 3 februari 2004) was een Nederlands tekenares, die vooral bekend werd door de tekeningen van Jip en Janneke.Naast Jip en Janneke illustreerde Westendorp ook de Vrouwenpagina van het Parool en de boeken van onder anderen Annie M.G. Schmidt, Mies Bouhuys en Han G. Hoekstra. ... De Fiep Westendorp Webshop heeft de grootste online collectie p ... Fiep Westendorp » Fiepbus ... .G. Schmidt, Mies Bouhuys en Han G. Hoekstra. ... De Fiep Westendorp Webshop heeft de grootste online collectie producten met illustraties van Fiep Westendorp. Hier vind je alle kinderboeken van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp, zoals de beroemde voorleesboeken van Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet, Pim en Pom, Floddertje en Otje.Deze klassiekers zijn ook...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiep Westendorp.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn Huis, Jouw Huis is een viertalig boek (Nederlands, Engels, Hebreeuws en Arabisch) dat generaties en culturen verbindt; mensen van jong tot oud en van overal laat genieten van iets oer-Hollands. Het is samengesteld door het Joods Historisch Museum. Het is als een huis opgebouwd, net als het JHM Kindermuseum. In de verschillende kamers van het huis ga je 'op bezoek' en door het hele boek heen staan de tekeningen van Fiep Westendorp centraal. Verder bevat het boek recepten uit diverse culturen, een talenspel en een viertalige Dikkertje Dap-cd!

Wil je het boek lezen?Fiep Westendorp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen Fiep Westendorp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN