Een pelgrim op reis

Een pelgrim op reis - Stanny Lansloot | Tiliboo-afrobeat.com

...lgrim op reis (Paperback). Een jonge knaap wordt ongewild meegetrokken in ingrijpende voorvallen ... Terugblikken op mijn reis als pelgrim | Kennisplatform ... ... . Bij elk van deze uitdagingen wordt hij wijzer en... Preek Op reis / Leven als een pelgrim Doe ik wat van me wordt verwacht? Richt ik me naar de criteria van anderen? Of vaar ik mijn eigen koers? En als ik dat doe, wat is dan mijn richtlijn, het baken waarop ik vaar? Kortom: hoe moet ik leven? U moet iets weten over de.. Lees verder Een bedevaart of pelgrimage (van het Oud­frans pelrimage) is een (pelgrims)reis ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Een pelgrim op reis ... ... .. Lees verder Een bedevaart of pelgrimage (van het Oud­frans pelrimage) is een (pelgrims)reis naar een bedevaartsoord die een bijzondere betekenis heeft binnen een religie.Het kan zijn dat de plaats verbonden is met de stichter of een heilige van een religie, of op een andere manier een belangrijke plaats inneemt in de geschiedenis van een religie. Ook kan het een plaats van een openbaring, een verlichting ... Een pelgrim voelt ook aan dat de satan hem voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Stanny Lansloot
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een pelgrim op reis.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge knaap wordt ongewild meegetrokken in ingrijpende voorvallen. Bij elk van deze uitdagingen wordt hij wijzer en beseft hij hoe onbezonnen en onbewust hij leefde. Door de opéénvolgende ogenschijnlijke tegenslagen wordt hij wakker gemaakt en ziet de echte kwaliteit van het leven. De uitdagingen zijn steeds inwijdingen op een diep spiritueel niveau. Hij moet keuzes maken in zijn leven, maar weet niet welke keuzemogelijkheden hij heeft. Zijn intuïtie moet hem leiden en zo vermijdt hij ''lijden''. Hij ontdekt langzaam zijn zielekracht en zijn ''geneeskunst''. Zijn chakra's worden gezuiverd en hij legt contact met zijn Hogere-Zelf. Een heldere ontdekkingsreis voor lichaam, geest en ziel.

Wil je het boek lezen?Een pelgrim op reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stanny Lansloot. Lezen Een pelgrim op reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN