De financiële functie: De financiële omgeving

De financiële functie: De financiële omgeving - A.W.W. Heezen | Tiliboo-afrobeat.com

...anciële functie: De financiële omgeving 1e druk is een boek van A ... De financiële functie: De financiële omgeving | Boeken ... . Heezen uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001784331 De Financiële omgeving geeft een beeld van het krachtenveld waarin de financieel manager opereert. Dit krachtenveld is zowel binnen de onderneming te vinden als in de externe omgeving. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek De financiële functie: De financiële omgeving, geschreven door A. Heezen & T. Ammeraal. De samenvattingen zijn door studenten zelf ... De financiële functie: De financiële omgeving ... . Heezen & T. Ammeraal. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Financiering, Bedrijfseconomie, Financiële omgeving, De financiële functie, Omgeving, Financiële, financiering ... De financiële omgeving geeft een beeld van het krachtenveld waarin de financieel manager opereert. Dit krachtenveld is zowel binnen...

INFORMATIE

AUTEUR
A.W.W. Heezen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De financiële functie: De financiële omgeving.pdf

OMSCHRIJVING

De financiële functie: De financiële omgeving 1e druk is een boek van A. Heezen uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001784331 De Financiële omgeving geeft een beeld van het krachtenveld waarin de financieel manager opereert. Dit krachtenveld is zowel binnen de onderneming te vinden als in de externe omgeving. Daarom wordt eerst een globaal overzicht gegeven van het vakgebied en werkterrein van de financiële functionaris in relatie tot andere functies binnen de onderneming, zoals strategiebepaling en de commerciële functie. Vervolgens wordt de externe omgeving behandeld: de rol van ondernemingen in een markteconomie en met name de contacten met de vermogensmarkt. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.In De Financiële Omgeving komen tevens de diverse deelmarkten binnen de vermogensmarkt aan bod en er wordt uitgelegd hoe prijsvorming op deze markten plaatsvindt. Ook wordt aandacht geschonken aan het ontstaan van de kredietcrisis in 2008. Behalve de markt oefent ook de overheid invloed uit op ondernemingen.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Wil je het boek lezen?De financiële functie: De financiële omgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.W.W. Heezen. Lezen De financiële functie: De financiële omgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN