Alle Fietsroutes in Nederland

Alle Fietsroutes in Nederland - Post, Bas van der | Tiliboo-afrobeat.com

...and staat niet voor niets bekend als fietsland ... Fietsroutenetwerk ... . Veilige, comfortabele fietspaden, lekker vlak en je fietst zo van het ene landschap in het andere. Een mooie fietsroute vinden is heel eenvoudig. Er is ruim 33.000 km aan bewegwijzerde fietsroutes uitgezet. Voor een kort fietstochtje zijn de knooppuntroutes ideaal. Alle Fietsroutes van Nederland is een gebruiksvriendelijke gids waarmee je eindeloos kunt variëren. Via rustige, mooie en landelijke wegen en pa ... Fietsen in Nederland | Tips per provincie | ANWB ... . Via rustige, mooie en landelijke wegen en paden kun je heel Nederland ontdekken. De eerste editie stamt uit 1984, toen er nog geen internet was en gepubliceerde fietsroutes uit alle hoeken moesten worden verzameld. In Nederland is het heerlijk fietsen. Met onze vele natuurgebieden is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt fietsen tussen de zandduinen, op de hei, door het bos, ons land biedt het allem...

INFORMATIE

AUTEUR
Post, Bas van der
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alle Fietsroutes in Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Alle Fietsroutes van Nederland is een gebruiksvriendelijke gids waarmee je eindeloos kunt variëren. Via rustige, mooie en landelijke wegen en paden kun je heel Nederland ontdekken. De eerste editie stamt uit 1984, toen er nog geen internet was en gepubliceerde fietsroutes uit alle hoeken moesten worden verzameld. Initiatiefnemer en redacteur Bas van der Post heeft sindsdien menige editie samengesteld, waarbij steeds meer bronnen beschikbaar kwamen.Deze editie van de gids heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Dankzij de bewegwijzering van heel Nederland met fietsknooppunten kon de opsomming van gepubliceerde routes vervangen worden door een complete atlas, die alle denkbare routes direct bruikbaar ontsluit. Als aanvulling daarop biedt de gids een lijst met webadressen van de belangrijkste routeplanners en aanbieders van thematische routes. Wat bleef is de geïllustreerde presentatie van 25 van de mooiste dagtochten, verspreid over heel Nederland. Over de vorige edities van Alle Fietsroutes van Nederland schreef de pers: "Ideaal voor mensen die eens op een sportieve wijze de mooiste stukjes Nederland willen verkennen.' (NBDBiblion) "Een juweeltje van een gids.' (Dagblad van het Noorden) "Al met al biedt de gids een schat aan informatie voor iedereen die wat voorbereiding in een route wil steken.' (Fiets)

Wil je het boek lezen?Alle Fietsroutes in Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Post, Bas van der. Lezen Alle Fietsroutes in Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN