Van de derde naar de vijfde dimensie

Van de derde naar de vijfde dimensie - Hilde Berghs | Tiliboo-afrobeat.com

...vijfde dimensie ben je geheel bewust van het feit dat je bewustzijn bent en je lichaam tijdelijk als voertuig dient om deze derde dimensie te kunnen ervaren ... Contact maken met de 9 menselijke dimensies ... . Je kan in deze dimensie reizen in tijd en ruimte.Je bent je volledig bewust van je multidimensionale zijn. De eerste tot de derde dimensie. De eerste en tweede dimensie gaan over waarnemen, oerdriften, aarden en je fysiek. Vergelijkbaar met het eerste en tweede chakra. Die dimensies ervaren we allemaal, net als de derde dimensie. De derde dimensie is een bewustzijnsstaat van onder meer fysieke en emotionele ervaring, con ... Energieshift naar de vijfde dimensie: wat staat ons te ... ... . Die dimensies ervaren we allemaal, net als de derde dimensie. De derde dimensie is een bewustzijnsstaat van onder meer fysieke en emotionele ervaring, confrontatie, materiële armoede ... Van een derde dimensie bewustzijn naar dat van een vijfde. Wanneer iemand het vijfde dimensie bewustzijn bereikt, dan kan dit een beleving geven als die van een permanente staat van vrede, zegening, liefde en vreugde en er is geen moeite nodig deze staat te behouden, geen malende gedachtegangen meer die je de hele dag en soms ook de nacht in beslag nemen. De trillingen i...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Berghs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van de derde naar de vijfde dimensie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is tot stand gekomen via channeling. Het ontstond om te groeien vanuit afgescheidenheid, angst en pijn, naar een staat van vrede, eenheid en liefde. De weg van de derde naar de vijfde dimensie helpt je dit te ervaren én uit te stralen. Het volgen van de vierde dimensie is het antwoord op deze evolutie. Dit boek omschrijft dat proces kort en bondig, aangevuld met de kleurrijke schilderijen van Christine Lenaerts en de betekenisvolle mandala's van Marie-Louise Switten.Hilde Berghs (1960) is van opleiding ergotherapeut. Ze startte haar carrière in 1983 binnen Tevona vzw. Daarnaast behaalde ze begin 2000 haar diploma van Dru Yoga- en Dru Meditatiedocent in Wales bij Dru World Wide. Ze volgde tal van opleidingen die uiteindelijk resulteerden in het spiritueel centrum 'de Lichtcirkel vzw' in Bocholt. Een plek waar bewustwording en spirituele groei beoogd worden door het geven van cursussen, workshops, meditaties en Dru Yoga. Al is ze te bescheiden om het toe te geven, Hilde werkt vanuit pure liefde en is een licht in het leven van velen.

Wil je het boek lezen?Van de derde naar de vijfde dimensie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Berghs. Lezen Van de derde naar de vijfde dimensie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN