Van Dale Dr.Verschuyl groot puzzelwoordenboek

Van Dale Dr.Verschuyl groot puzzelwoordenboek - H.J. Verschuyl | Tiliboo-afrobeat.com

... Dale Dr. Verschuyl Groot puzzelwoordenboek is met zijn twee delen het grootste naslagwerk op puzzelgebied en bevat een schat aan informatie ... bol.com | Puzzelwoordenpocket, Verschuyl | 9789066488922 ... ... . Ten opzichte van eerdere titels uit de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek is deze uitgave sterk uitgebreid met woorden die u tegenkomt in de nieuwste puzzels, variërend van sms-afkortingen tot bijvoorbeeld flexitariër, een nieuw soort ... Het Van Dale Dr. Verschuyl Groot puzzelwoordenboek is met zijn twee delen het grootste naslagwerk op puzzelgebied en bevat een schat aan informatie. Ten op ... bol.com | Van Dale Dr.Verschuyl groot puzzelwoordenboek ... ... . Verschuyl Groot puzzelwoordenboek is met zijn twee delen het grootste naslagwerk op puzzelgebied en bevat een schat aan informatie. Ten opzichte van eerdere titels uit de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek is deze uitgave sterk uitgebreid met woorden die u tegenkomt in de nieuwste puzzels, variërend van sms-afkortingen tot bijvoorbeeld flexitariër, een nieuw soort ... Dr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. In de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek ve...

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. Verschuyl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Dr.Verschuyl groot puzzelwoordenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het grootste naslagwerk op puzzelgebiedBreinkrakers oplossen? Dit is hét hulpmiddel!Het Van Dale Dr. Verschuyl Groot puzzelwoordenboek is het grootste naslagwerk op puzzelgebied - een absolute must voor iedere puzzelaar en liefhebber van filippines, kruiswoordraadsels, doorlopers, kennispuzzelsen cryptogrammen!Bent u een van de meer dan tien miljoen Nederlanders en Vlamingen die regelmatig puzzelen? In de krant, een tijdschrift, of in puzzelboekjes? Met dit puzzelwoordenboek haalt u nog meer plezier uit uw hobby! Het Van Dale Dr. Verschuyl Groot puzzelwoordenboek is met zijn twee delen het grootste naslagwerk op puzzelgebied en bevat een schat aan informatie. Ten opzichte van eerdere titels uit de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek is deze uitgave sterk uitgebreid met woorden die u tegenkomt in de nieuwste puzzels, variërend van sms-afkortingen tot bijvoorbeeld flexitariër, een nieuw soort vegetariër. Ook vaak in het Nederlands gebruikte woorden uit vreemde talen worden niet geschuwd. Zo vindt u onder roots de synoniemen wortels en afkomst.Met name op het gebied van sport en showbusiness is veel toegevoegd. Hier wordt immers steeds meer naar gevraagd in puzzels. In deze vernieuwde uitgave kunt u daarom voetballers, tennissers en nog vele andere bekende sporters terugvinden, maar ook Oscarwinnaressen, rappers en smartlapzangers.Compleet* Honderdduizenden puzzeloplossingen* Rubrieken voor sneller vinden. Zoals bloemen en planten, zoogdieren, muziekinstrumenten, acteurs, popzangers, voetballers, televisiepresentatrices, jongensnamen, meisjesnamen en nog veel meer... Actueel* Geheel geactualiseerd, met woorden en omschrijvingen waarmee de nieuwste puzzels opgelost kunnen worden Handig* Heldere lay-out* Rubrieken in kaders* Snelvindsysteem om de oplossing snel en makkelijk te vindenDr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. In de Van Dale Dr. Verschuyl Puzzelbibliotheek verkrijgbaar:* Groot puzzelwoordenboek (grootste puzzelnaslagwerk)* Middelgroot puzzelwoordenboek (voor de gevorderde puzzelaar)* Puzzelwoordenpocket (handig voor onderwerg)

Wil je het boek lezen?Van Dale Dr.Verschuyl groot puzzelwoordenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. Verschuyl. Lezen Van Dale Dr.Verschuyl groot puzzelwoordenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN