Vademecum wilde planten

Vademecum wilde planten - Arie Koster | Tiliboo-afrobeat.com

...cum wilde planten (Paperback). De natuur in dorp en stad dient veel ruimte te krijgen, niet alleen op planten en dieren te beschermen, maar ook om ... Planten - Lesmateriaal - Wikiwijs ... ... Het is het eerste boek dat ik ken waarin wordt aangegeven welke bijensoort bij welke tuinplant of wilde plant hoort. Ik zou de beschrijving van planten hebben weggelaten en bij de plant alle soorten wilde bijen en andere insecten hebben vermeld. Nu staat er vaak 12 soorten wildebijen in plaats van dat alle twaalf de soorten worden vermeld. Jammer. Vademecum wilde planten. Vademecum wilde planten. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending v ... I Drs. Arie Koster: Vademecum wilde planten ... . Jammer. Vademecum wilde planten. Vademecum wilde planten. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Vademecum wilde planten ( Arie Koster ) Dit boek is de vr...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Koster
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vademecum wilde planten.pdf

OMSCHRIJVING

De natuur in dorp en stad dient veel ruimte te krijgen, niet alleen op planten en dieren te beschermen, maar ook om de leefomgeving van mensen aantrekkelijkere te maken. De ecologische aspecten van het beheer zijn in dit Vademecum Wilde Planten verwerkt op een wijze die aansluit op de dagelijkse praktijk van de groenbeheerders. Het is daarom in de eerste plaats een boek voor op het bureau van degene die het ontwerp maakt. Vrijwel alle 530 plantensoorten in dit boek zijn aangeplant, verwilderd of wild in tuinen aan te treffen. Wanneer we bedenken dat tuinen een belangrijk deel van stedelijk groen uitmaken, heeft ook de particuliere tuinbezitter de schone taak om de ecologische kwaliteit van zijn of haar woonomgeving te verbeteren. Dit vademecum is daarom ook een actuele vraagbaak voor alle tuinamateurs, hoveniersbedrijven, adviesbureaus en niet in de laatste plaats milieuorganisaties.

Wil je het boek lezen?Vademecum wilde planten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Koster. Lezen Vademecum wilde planten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN