Speksteen

Speksteen - B. Masloh | Tiliboo-afrobeat.com

...-2020 - Bekijk het bord "speksteen beelden" van dith van op Pinterest ... Speksteen online kopen | Aduis ... . Bekijk meer ideeën over Speksteen, Beeldhouwen, Beeldhouwwerk. Hier komt veelal de speksteen vandaag, waar bij de workshops speksteen mee wordt gewerkt.Speksteen uit Finland wordt meestal gebruikt voor "speksteen kachels" Welke soorten speksteen gebruiken we voor een workshop? - Braziliaanse speksteen: Dit is meteen de zachtste soort speksteen, maar ook de kwetsbaarste. Hardheid 1- 1.5. Speksteen - een zeer geliefd beeldhouwmateriaal Sp ... Talk (mineraal) - Wikipedia ... . Hardheid 1- 1.5. Speksteen - een zeer geliefd beeldhouwmateriaal Speksteen is een zeer zachte steensoort, die heel makkelijk te bewerken is en is daarom zeer geliefd om mee te beeldhouwen. De naam speksteen dankt deze steen aan het feit dat zowel de speksteen als het speksteenstof vettig aanvoelen. Andere bekende namen zijn zeepsteen, soapstone, of het geologische begrip steatiet. Talk wordt ook verko...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Masloh
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Speksteen.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de hand van dit boek maakt u kennis met de kunst van het werken met speksteen, van steenkeuze tot glanzend beeld. Het boek bespreekt het bijzondere karakter van de steensoort en het bewerken ervan waarna het boek vervolgt met de uitleg over het ontstaan van de vorm en de afwerking tot een elegant beeld. Alle fases worden door de auteur levendig beschreven, begeleid met vele gedetailleerde foto's. Een uitgebreid basisboek voor degenen die zichzelf op het gebied van de beeldhouwkunst willen ontwikkelen, zowel voor beginners als gevorderden.

Wil je het boek lezen?Speksteen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Masloh. Lezen Speksteen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN