Organisatiedynamica

Organisatiedynamica - Thijs Homan | Tiliboo-afrobeat.com

...satiedynamica' door Thijs Homan - Onze prijs: €44,50 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis In 'Organisatiedynamica' wordt theorievorming over sociale zingevingsprocessen gecombineerd met de chaos- en complexiteitstheorie ... organisatiedynamica | Psychologie & Transitiemanagement ... . Daarmee levert het boek een innovatieve bijdrage aan de kennis over organisatieverandering. Organisatiedynamica (Paperback). Organisatiedynamica 1e druk is een boek van Thijs Homan uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052615042 Dit boek... Organisatiedynamica Theorie en praktijk van organisatieverandering Thijs Homan Er zijn weinig organisaties waar op dit moment géen verandertraject aan de gang is. Sterker nog: soms zijn het ... Organisatiedynamica- boekbespreking door Hanneke Laarakker ... ... . ISBN 9789052615042 Dit boek... Organisatiedynamica Theorie en praktijk van organisatieverandering Thijs Homan Er zijn weinig organisaties waar op dit moment géen verandertraject aan de gang is. Sterker nog: soms zijn het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Thijs Homan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Organisatiedynamica.pdf

OMSCHRIJVING

Organisatiedynamica 1e druk is een boek van Thijs Homan uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052615042 Dit boek biedt een nieuw perspectief op organisatieverandering: de 'binnenkant' van verandering. Daarbij staat de vraag hoe verandering wérkelijk gaat centraal. Wat gebeurt er precies als organisaties veranderen? Hoe beleven de betrokkenen dat? En onder welke condities komen zij in beweging? Kortom: hoe ziet het organisatielandschap er uit van al diegenen die samen de organisatie creëren, stabiel houden of juist bewegen? Een grondige analyse van de dynamieken in en van dat organisatielandschap leidt tot nieuwe inzichten over wat organisatieverandering nu echt is.In Organisatiedynamica wordt theorievorming over sociale zingevingsprocessen gecombineerd met de chaos- en complexiteitstheorie. Daarmee levert het boek een innovatieve bijdrage aan de kennis over organisatieverandering. Expliciet komen ook inzichten over de psychologische kanten van veranderen en de machtsprocessen die aan veranderen ten grondslag liggen aan bod. Bovendien wordt een nieuw en concreet perspectief gegeven op de ins and outs van het faciliteren van organisatieverandering. Dit alles maakt het boek tot een uitstekende gids voor hen die het organisatielandschap willen begrijpen en organisatieverandering positief willen beïnvloeden. Dit boek is bestemd voor iedereen die met organisatieverandering te maken heeft, zoals lijnmanagers, organisatieadviseurs, managementcoaches, projectleiders, interim-managers en personeelsmanagers. Maar vooral ook voor de mensen die het organisatielandschap bevolken en zelf continu in beweging zijn.Prof. dr. Thijs H. Homan is hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit en is als universitair hoofddocent en senior projectleider verbonden aan het Centre for Leadership and Personal Development van Universiteit Nyenrode. Daarnaast is hij zelfstandig organisatieadviseur en opleider op het gebied van organisatieverandering.

Wil je het boek lezen?Organisatiedynamica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thijs Homan. Lezen Organisatiedynamica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN