Ons strafrecht 3 - Sanctierecht

Ons strafrecht 3 - Sanctierecht - F.W. Bleichrodt | Tiliboo-afrobeat.com

...frecht 3 - Sanctierecht (Paperback). Strafrechtelijke sancties staan volop in de publieke belangstelling ... Pauline Schuyt - Universiteit Leiden ... . De regelgeving op het gebied van het... Bestel Sanctierecht eenvoudig online bij Wolters Kluwer Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau Gratis verzending ... Ons strafrecht. Ieder boek in de serie Ons Strafrecht geeft een inleiding op academisch niveau op een bepaald onderdeel binnen het strafrecht. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Ons strafrecht 3 - Sanctierecht, geschreven door F ... Samenvatting ons strafrecht 3: sanctierecht - Strafrecht ... ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Ons strafrecht 3 - Sanctierecht, geschreven door F.W. Bleichrodt & P.C. Vegter. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Sanctierecht, SJD, Strafrecht, Master, Rechten, strafrecht, Samenvatting & sanctierecht. Sanctierecht (Paperback). .....

INFORMATIE

AUTEUR
F.W. Bleichrodt
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Ons strafrecht 3 - Sanctierecht.pdf

OMSCHRIJVING

Strafrechtelijke sancties staan volop in de publieke belangstelling. De regelgeving op het gebied van het sanctierecht is aan verandering onderhevig en wordt in toenemende mate beïnvloed door internationale ontwikkelingen. Dit boek beoogt te voorzien in de behoefte aan een actueel leerboek en handboek op dit terrein. Het is zowel bestemd voor het universitair onderwijs als voor de rechtspraktijk.In het boek staan de regelgeving en de rechtspraak inzake de oplegging en tenuitvoerlegging van strafrechtelijke sancties centraal. Het eerste deel is gewijd aan de historische en theoretische achtergronden, de hoofdlijnen en systematiek van het sanctiestelsel en aan de verdeling van verantwoordelijkheden. Vervolgens wordt stilgestaan bij de ontwikkeling, aard en juridische aspecten van de verschillende sancties.Hoewel de invalshoek primair een juridische is, komen ook feitelijke en gedragskundige aspecten van de sanctionering ter sprake.Over de auteursProf. mr. F.W. Bleichrodt is advocaat-generaal bij de Hoge Raad en hoogleraar straf- en strafprocesrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.Prof. mr. P.C. Vegter is advocaat-generaal bij de Hoge Raad en hoogleraar penitentiair recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wil je het boek lezen?Ons strafrecht 3 - Sanctierecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.W. Bleichrodt. Lezen Ons strafrecht 3 - Sanctierecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN