Ondernemer in 100 dagen

Ondernemer in 100 dagen - Thomas Blekman | Tiliboo-afrobeat.com

...dernemer in 100 dagen kan iedereen die echt ondernemend wil zijn, een kansrijke start maken ... Ondernemer in 100 dagen eBook: Blekman, Thomas: Amazon.nl ... ... . Over de auteur Thomas Blekman is ondernemer, spreker en clinical professor aan de RSM Erasmus Universiteit. Alles wat hij doet, draait om het ontsluiten van ondernemend gedrag. Ondernemer in 100 dagen van Thomas Blekman is een 'doe boek'. Met de vijf wetenschappelijke principes van effectuation ontwikkelt de lezer in 100 dagen voor zichzelf een omzet genererend verdienmodel. Dat gebeurt in kleine stappen, met zo laag mogelijke risico's en door de lezer opdrachten ... PDF Ondernemer in 100 dagen - Managementboek.nl ... . Dat gebeurt in kleine stappen, met zo laag mogelijke risico's en door de lezer opdrachten te laten maken. Ondernemer in 100 dagen weet je dat ook één van de andere redenen uit deze Top 20 jou niet hoeft te overkomen. Figuur 1. Top 20 redenen dat start‑ups het niet halen Een andere reden die ik vaak hoor om nog niet te...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Blekman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemer in 100 dagen.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuw verdienmodel ontwikkelen dat bij jou past, en ook nog eens omzet realiseren binnen honderd dagen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Na meer dan 10 jaar experimenteren en meer dan 450 studenten en ondernemers begeleiden, heeft Thomas Blekman het voor elkaar: een stappenplan om een succesvolle ondernemer te worden. In dit boek begeleidt Thomas je naar je eerste omzet. Hij gebruikt hierbij bekende modellen als Business Model Canvas en Lean Startup. Dit doe-boek bevat opdrachten en interviews met Maarten van Kroonenburg, Omar Mohout en diverse inspirerende ondernemers. Met Ondernemer in 100 dagen kan iedereen die echt ondernemend wil zijn, een kansrijke start maken.Over de auteurThomas Blekman is ondernemer, spreker en clinical professor aan de RSM Erasmus Universiteit. Alles wat hij doet, draait om het ontsluiten van ondernemend gedrag. Na zijn bestseller 'Corporate Effectuation', waarmee hij het gedachtegoed van Effectuation in Nederland introduceerde bij managers en professionals die willen leren van ondernemers, deelt hij in zijn nieuwe boek 'Ondernemer in 100 dagen' zijn aanpak om in slechts 100 dagen te komen tot nieuwe verdienmodellen en werkelijke omzet.

Wil je het boek lezen?Ondernemer in 100 dagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Blekman. Lezen Ondernemer in 100 dagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN