Kristallen schedels

Kristallen schedels - Jeff Shapiro | Tiliboo-afrobeat.com

...tallen schedels zijn uit kwarts of bergkristal geslepen kunstwerken in de vorm van menselijke schedels ... kristallen schedel - Pinterest ... .Deze doken op in de tweede helft van de negentiende eeuw en werden oorspronkelijk toegewezen aan diverse precolumbiaanse beschavingen. Onderzoek in de jaren negentig van de twintigste eeuw, onder andere met behulp van een scanning tunneling microscoop toonde aan dat in elk geval een ... De kristallen schedels. De Maya kalender werd in de media al snel de 'doomsday calendar' genoemd. Andere voorwerpen van de M ... Kristallen Schedels - Kristalijn ... . De Maya kalender werd in de media al snel de 'doomsday calendar' genoemd. Andere voorwerpen van de Maya en andere inheemse beschavingen, die volledig uit hun verband zijn getrokken, zijn de kristallen schedels. De bekendste kristallen schedels is de Mitchell Hedges schedel, die al miskennend the skull of doom werd ... Kristallen schedels zijn Intelligenties die jou kiezen. Als er een schedel naar je 'roept', eruit springt voor jou, of als je een schedeltje ziet waarbij je onmiddellijk een verli...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeff Shapiro
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kristallen schedels.pdf

OMSCHRIJVING

Kristallen schedels zijn levensgrote schedels die ooit zijn gemaakt van verschillende soorten kwartskristal. De kristallen schedels worden beschouwd als een van de grootste mysteries van de wereld. Sinds de 19de eeuw zijn ze vooral ontdekt in heel oude ruïnes in Mexico en Midden-Amerika. Tot op heden is hun oorsprong nog steeds onbekend. Het leven van veel mensen die het geluk hadden dat ze een van deze kwarts schedels konden zien en ervaren, is voor altijd veranderd.Sjamanen en oudsten van verschillende inheemse stammen over de hele wereld weten veel over kristallen schedels. Zij beschouwen de schedels als zeer heilig. Omdat de stamoudsten de schedels willen beschermen, zijn maar heel weinig van hen bereid om over de schedels te praten. Toch zijn zij ervan overtuigd dat de kristallen schedels de sleutels zijn voor de toekomst van de mensheid en zijn ze een geïntegreerd deel van de voorspellingen van hun voorouders.Voor het eerst wordt in het Nederlands over de magische mystieke ontdekkingstocht naar de kristallen schedels verteld. Je maakt kennis met de drie bekende soorten kristallen schedels, maar ook word je deelgenoot gemaakt van een aantal verhalen van mensen die een kristallen schedel op hun levenspad zijn tegengekomen. Verder krijg je tips over hoe je met een nieuw gemaakte schedel om zou kunnen gaan wanneer je zijn verzorger wordt en hoe je een oude kristallen schedel zou kunnen benaderen. Ten slotte worden de resultaten gegeven van nog niet eerder uitgebrachte wetenschappelijke onderzoeken die een bewijs proberen te leveren dat de kristallen schedels echt zijn en dat zij de mensheid naar een Gouden Eeuw zullen leiden die in het jaar 2013 begint! Joshua Shapiro is al sinds 1983 betrokken bij de kristallen schedels. Hij heeft in vier continenten voor uiteenlopend publiek honderden lezingen gegeven. Verder is hij de grondlegger van een onderzoekscentrum voor wereldmysteries, dat zijn basis heeft in de Verenigde Staten en Nederland. Desy ontmoette Joshua in 2001 op een lezing over kristallen schedels in Nederland. Sinds die tijd werken zij samen om de beste informatie over de schedels naar buiten te brengen en hebben duizenden mensen de kans gekregen om een van hun schedels te ervaren.

Wil je het boek lezen?Kristallen schedels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeff Shapiro. Lezen Kristallen schedels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN