Juridische aspecten van mediation

Juridische aspecten van mediation - Eva Schutte | Tiliboo-afrobeat.com

...che aspecten van mediation geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die in theorie en praktijk kunnen rijzen over de juridische kanten van mediation ... Juridische aspecten van mediation - Eva Schutte ... ... . Zo komen de mediationovereenkomst en de vaststellingsovereenkomst uitgebreid aan de orde. Daarnaast is er aandacht voor onder meer de vertrouwelijkheid, de aansprakelijkheid en het klacht- en tuchtrecht. Juridische aspecten van mediation In de Mediationreeks worden verschillende elementen van mediation in afzonderlijke delen behandeld. De inhoud van de delen is gebaseerd op de huidige stand van de theorie-ontwikkeling en de behandeling ervan richt zich vooral op de relevantie voor de ... Juridische aspecten van mediation - Sdu ... . De inhoud van de delen is gebaseerd op de huidige stand van de theorie-ontwikkeling en de behandeling ervan richt zich vooral op de relevantie voor de praktijk. Juridische aspecten van mediation is onderdeel van de Mediationreeks. Die reeks behandelt in afzonderlijke delen verschillende elementen va...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Schutte
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Juridische aspecten van mediation.pdf

OMSCHRIJVING

Juridische aspecten van mediation 4e druk is een boek van Eva Schutte uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012398855 Mediationreeks Deel 4Juridische aspecten van mediationIn de Mediationreeks worden verschillende elementen van mediation in afzonderlijke delen behandeld. De inhoud van de delen is gebaseerd op de huidige stand van de theorie-ontwikkeling en de behandeling ervan richt zich vooral op de relevantie voor de praktijk.Juridische aspecten van mediation geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die in theorie en praktijk kunnen rijzen over de juridische kanten van mediation. Zo komen de mediationovereenkomst en de vaststellingsovereenkomst uitgebreid aan de orde. Daarnaast is er aandacht voor onder meer de vertrouwelijkheid, de aansprakelijkheid en het klacht- en tuchtrecht.Het boek is in toegankelijke stijl geschreven en ge ustreerd met tientallen voorbeelden. Recente jurisprudentie is over-zichtelijk gerangschikt. Kennis van dit boek vormt bovendien voldoende basis voor het verkrijgen van de juridische aan-tekening die vereist is voor deelname aan de mediation voorzieningen die Justitie organiseert.Eva Schutte is gecertificeerd NMI-mediator en Master of Dispute Resolustion, verbonden aan Van Doorne en aan het Landelijk Netwerk Conflictbemiddeling (LNC). Zij geeft opleidingen en trainingen aan mediators, advocaten en door-verwijzers. Daarnaast schreef zij in 2006 samen met Monique van de Griendt het boek Mediation in arbeidsconflicten.Jacqueline Spierdijk is mediator sinds 1998. Vanuit haar eigen praktijk in Den Haag werkt zij als gecertificeerd NMI-mediator vooral in zakelijke conflicten. Zij heeft 18 jaar ervaring als advocaat en geeft opleidingen en trainingen aan rechters, mediators, advocaten en in het bedrijfsleven.Dr. Brenninkmeijer is Nationale Ombudsman.

Wil je het boek lezen?Juridische aspecten van mediation in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Schutte. Lezen Juridische aspecten van mediation Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN