Je paard succesvol trainen

Je paard succesvol trainen - Drs. Karin Leibbrandt | Tiliboo-afrobeat.com

...rd succesvol trainen. Je paard succesvol trainen 2 ... Het boek: Je paard succesvol trainen ... ... . Merk: Agradi. Gratis verzending vanaf € 29,- 90 dagen bedenktijd * Ook achteraf betalen Klanten geven ons een 9.1 Meer dan 700.000 klanten Productomschrijving. In dit boek beschrijft Karin Leibbrandt ... Je paard succesvol trainen € 44,95 Boven € 20 gratis verzending in NL en BE Dit boek is geschreven voor paardenliefhebbers die anders durven denken en doen. PAARDVRIENDELIJK PRESTEREN IN DE SPORT Het boek ... Boekbespreking: Je paard succesvol trainen ... . PAARDVRIENDELIJK PRESTEREN IN DE SPORT Het boek "Je paard succesvol trainen; Paardvriendelijk Presteren met het moderne sportpaard", is nu verkrijgbaar in onze webwinkel. De prijs : € 44,95 inclusief verzendkosten Klik op de afbeelding om naar de downloadpagina te gaan Je paard succesvol trainen. Dit boek is geschreven voor paardenliefhebbers die anders durven denken en doen. Voor doorzetter...

INFORMATIE

AUTEUR
Drs. Karin Leibbrandt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Je paard succesvol trainen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is geschreven voor paardenliefhebbers die anders durven denken en doen. Voor doorzetters die het beste voor hun paard willen, van basis tot (top)sport. In dit boek beschrijft Karin Leibbrandt stapsgewijs het door haar ontwikkelde trainingssysteem voor paarden: 4DimensionDressage. Ze geeft handvatten om een paard in 'de vier dimensies' te trainen en zo op een pure manier in balans te leren lopen. Zodra een paard écht op eigen benen in balans kan lopen, wordt zijn lijf sterk en fit van de training. Dan kan het binnen alle disciplines met gemak en plezier optimaal presteren.

Wil je het boek lezen?Je paard succesvol trainen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Drs. Karin Leibbrandt. Lezen Je paard succesvol trainen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN