Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training

Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training - G M Van Der Poel | Tiliboo-afrobeat.com

...ingsfysiologie, oefentherapie en training is een compacte uitgave over inspanningsfysiologische basiskennis en kennis over trainen bij oefentherapie ... Inspanningsfysiologie en oefentherapie ... . Aan de orde komen: aanpassen en inspannen, training en adaptatie. Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training is bestemd voor studenten fysiotherapie in de bachelor- en masterfase, voor sportfysiotherapeuten en voor de beroepsgroepen van fysiotherapeuten en oefentherapeuten in het algemeen. Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training is een compacte uitgave over inspanningsfysiologische basiskennis en kennis over trainen bij oefe ... Samenvatting Inspanningsfysiologie Oefentherapie En Training ... . Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training is een compacte uitgave over inspanningsfysiologische basiskennis en kennis over trainen bij oefentherapie. Aan de orde komen: aanpassen en inspannen, training en adaptatie. Naast actuele theoretische kennis over de aanpassingen van het lichaam aan inspanning in module 1 wordt in module 2 aan de hand van de uit...

INFORMATIE

AUTEUR
G M Van Der Poel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training.pdf

OMSCHRIJVING

Het trainen van patiënten is een belangrijk deel van de fysiotherapie en oefentherapie. Een paramedicus heeft deskundigheid nodig op het gebied van effecten van inspanning en training op het lichaam. Kennis van inspanningsfysiologie, trainingsleer en meetmethoden maken het de therapeut mogelijk om patiënten functioneel te behandelen en om objectief vorderingen te meten bij revalidatie na trauma, bij chronische aandoeningen, bij ouderen en bij sportrevalidatietraining. In deze herziene derde editie is de tekst aangepast aan recente inzichten en waar mogelijk nog compacter geworden. De leesbaarheid is verder verbeterd door een andere opmaak en herziene figuren. Dit boek geeft compacte en leesbare inspanningsfysiologische basiskennis en kennis over trainen bij oefentherapie. In module I beschrijven de auteurs de belangrijkste inspanningsfysiologische systemen en in module II vertalen ze die op praktische wijze in de trainingsleer. Door de toevoeging van intermezzo's en casusbeschrijvingen van diverse patiëntgroepen is het een goed, leerzaam en leesbaar boek geworden.Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training is bestemd voor studenten fysiotherapie in de bachelor- en masterfase, voor sportfysiotherapeuten en voor de beroepsgroepen van fysiotherapeuten en oefentherapeuten in het algemeen. Kortom; een boek voor elke paramedicus die zich wil verdiepen en scholen in de inspanningsfysiologie en de trainingsleer met hun toepassingen bij specifieke doelgroepen van patiënten.

Wil je het boek lezen?Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G M Van Der Poel. Lezen Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN