IN HET FORT VAN DE KOLONEL

IN HET FORT VAN DE KOLONEL - Laura Frantz | Tiliboo-afrobeat.com

...r ze aankomt in het fort in Kentucky waar hij gelegerd is, blijkt hij tot haar grote verdriet te zijn gesneuveld ... In het fort van de kolonel Archieven - FollowMeMove ... . Roxanna bezit geen cent meer en is genoodzaakt te gaan werken als secretaris van kolonel McLinn. Het is al snel overduidelijk dat de kolonel gevoelens voor haar heeft. Roxanna ontdekt dat hij grote geheimen heeft. Wanneer ze aankomt in het fort in Kentucky waar hij gelegerd is, blijkt hij tot haar grote verdriet te zijn gesneuveld. Roxanna bezit geen cent meer en is genoodzaakt te gaan werken als secretaris van kolonel McLinn. Het is al sne ... In het fort van de kolonel, boek van Laura Frantz ... ... . Roxanna bezit geen cent meer en is genoodzaakt te gaan werken als secretaris van kolonel McLinn. Het is al snel overduidelijk dat de kolonel gevoelens voor haar heeft. Roxanna ontdekt dat hij grote geheimen heeft. naar haar vader. Wanneer ze aankomt in het fort in Kentucky waar hij gelegerd is, blijkt hij tot haar grote verdriet te zijn gesneuveld....

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Frantz
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
IN HET FORT VAN DE KOLONEL.pdf

OMSCHRIJVING

De ongehuwde Roxanna, een voorname inwoner van Virginia, gaat op zoek naar haar vader. Wanneer ze aankomt in het fort in Kentucky waar hij gelegerd is, blijkt hij tot haar grote verdriet te zijn gesneuveld. Roxanna bezit geen cent meer en is genoodzaakt te gaan werken als secretaris van kolonel McLinn. Het is al snel overduidelijk dat de kolonel gevoelens voor haar heeft. Roxanna ontdekt dat hij grote geheimen heeft. Wat weet hij van de dood van haar vader? Kan ze ooit van hem gaan houden?

Wil je het boek lezen?IN HET FORT VAN DE KOLONEL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Frantz. Lezen IN HET FORT VAN DE KOLONEL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN