Handboek FACT

Handboek FACT - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...ndboek FACT bundelt alle actuele informatie over FACT, de achtergronden, de opzet en werkwijze van de teams en de manier waarop de verschillende disciplines de evidence-based interventies en best practices aanbieden aan de patiënt en zijn omgeving ... Handboek FACT - bibliotheek.nl ... . Zeven jaar na het verschijnen van het Handboek FACT en zes jaar na de tweede druk van Assertive Community Treatment hebben de redacties van beide boeken de handen ineengeslagen om dit geheel vernieuwde Handboek (Flexible) ACT te realiseren. Daaraan hebben meer dan vijftig specialisten meegewerkt. Handboek (Flexible) ACT 2e druk is een boek uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058982797 Dit boek gaat over de ambulante zorg voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Zij hebb ... Tijdschrift voor Psychiatrie - Handboek FACT ... . Daaraan hebben meer dan vijftig specialisten meegewerkt. Handboek (Flexible) ACT 2e druk is een boek uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058982797 Dit boek gaat over de ambulante zorg voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Zij hebben naast hun psychische probl...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek FACT.pdf

OMSCHRIJVING

Dit Handboek FACT bundelt alle actuele informatie over FACT, de achtergronden, de opzet en werkwijze van de teams en de manier waarop de verschillende disciplines de evidence-based interventies en best practices aanbieden aan de patiënt en zijn omgeving. Tevens wordt aandacht gegeven aan organisatorische randvoorwaarden, financiering, onderzoeksresultaten en routine outcome monitoring. Ook wordt ingegaan op de modelgetrouwheid en certificering. Naast aandacht voor FACT besteedt het boek aandacht aan ACT-teams en andere varianten, zoals die zich ontwikkelen in de jeugdpsychiatrie, verslavingszorg en forensische zorg.

Wil je het boek lezen?Handboek FACT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Handboek FACT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN